BP PR MAIN IMAGE crop

Samarbeidet vil utvikle og effektivisere prosesser rundt vedlikeholdsaktiviteter

bp utvider samarbeidet med det norske softwareselskapet Aize

Det gjelder for alle installasjoner i Nordsjøen. Softwareselskapet Aize og bp har inngått en avtale som utvider partnerskapet til alle fem installasjoner bp opererer i Nordsjøen.

Aize gir brukerne i bp muligheten til å håndtere informasjon på en mer effektiv måte, ved å samle data fra interne og eksterne kilder i en digital versjon av installasjonene, med enkel navigasjon, visualisering og intuitive samarbeidsmetoder.

bp i Nordsjøen har valgt Aizes digitale tvilling-teknologi som sitt innsiktsverktøy, og benytter samarbeidet til å utvikle og effektivisere prosesser rundt vedlikeholdsaktiviteter, inspeksjoner og modifikasjoner. bp trekker fram disse kapabilitetene som en nøkkel til å operere tryggere og mer effektivt. Avtalen er et resultat av en lengre periode med tett samarbeid mellom de to selskapene, med produktutviklingen som hovedmotivasjon.

- Samarbeidet med bp har vært uvurderlig for oss med tanke på å få kunde- og brukerinnsikt i utviklingen av et produkt som gjør at fagfolk kan utføre jobben sin på en enda bedre måte. Det er et privilegium å ha muligheten til å utvide dette samarbeidet med en av verdens ledende aktører’, sier Anders Brun, CCO i Aize.

- rbeidet vi gjør med bp hjelper oss å forbedre produktet hver dag. Vi legger nå til nye brukere kontinuerlig, og øker med det kunnskapsbasen vår ytterligere, sier Jason Brown, SVP og strategisk kundeansvarlig i Aize.

Roar Søvik crop

Innomotics – Lansering av en ny ledende motor og store drifter selskap

Et nytt, ledende selskap for motorer og store drivenheter skal hete Innomotics. Under dette navnet kombinerer Siemens sine forretningsaktiviteter innen lav- til høyspenningsmotorer, girmotorer, mellomspenningsomformere og motorspindler.

Les mer
SAP SAPPHIRE 2023, Orlando, USA

SAP introduserer nye AI-funksjoner på SAP Sapphire 2023

Inkluderer nå nye AI-baserte funksjoner

I forbindelse med konferansen SAP Sapphire 2023 i Orlando, Florida har SAP presentert en rekke AI-relaterte nyheter og samarbeid. SAP Business AI kan tas i bruk i hele organisasjonen, og kan eksempelvis brukes til å skape personaliserte kundeinteraksjoner, forbedre innkjøp, utvikle talenter og håndtere usikkerheter.

Les mer
TUNASTUDIO

Ørsted tildelt kontrakt – skal fange 430.000 tonn biogen CO2 og lagre på norsk sokkel

Den danske Energistyrelsen (DEA) har tildelt Ørsted en 20-årig kontrakt til 'Ørsted Kalundborg Hub' som er et prosjekt for karbonfangst og lagring (CCS). Prosjektet innebærer at Ørsted skal etablere karbonfangst ved to danske kraftverker – det treflisfyrte Asnæs kraftverk i Kalundborg i Vestsjælland og ved Avedøre kraftverkets halmfyrte kjele i København. CO2-en skal lagres i Norge.

Les mer
Smartest 2023 crop

Glencore Nikkelverk kåret til Norges smarteste industribedrift 2022

I tøff konkurranse med en rekke norske industrieventyr, er Kristiansand-bedriften Glencore Nikkelverk kåret til Norges smarteste industribedrift 2022. Statssekretær Elisabeth Sæther overrakk prisen under «Industrikonferansen 2023» som ble arrangert av Norsk Industri i Oslo, 9. mai.

Les mer