NORD-NORDAC-ON-PURE crop

Ideell for mat og drikke

Den nye NORDAC ON PURE Ideell for mat- og drikkeindustrien

 De desentraliserte NORDAC ON frekvensomformerne fra NORD DRIVESYSTEMS er spesialdesignet for kravene til horisontal transportørteknologi. NORDAC ON PURE i vaske-down-design har nsd tupH overflatebehandling og er det riktige valget for bruk i mat- og drikkevareindustrien, spesielt når det gjelder høye hygienekrav.

NORDAC ON frekvensomformer kjennetegnes av et integrert multi-protokoll Ethernet-grensesnitt, IIoT-evne, full pluggbarhet og en kompakt design. Siden de er en del av NORDs modulsystem, kan de ideelt kombineres med produsentens girmotorportefølje. Serien består av tre varianter: NORDAC ON for driften med IE3 asynkronmotorer, NORDAC ON+ for kombinasjonen med den høyeffektive IE5+ synkronmotoren, og NORDAC ON PURE i utvaskingsdesign.

Ideell for mat og drikke
NORDAC ON PURE SK 35xP er spesialdesignet for transportbåndsapplikasjoner i mat- og drikkevareindustrien som krever effekter opp til 1,5 kW. Det nedvaskbare designet med runde og glatte overflater gir rask og enkel rengjøring - takket være beskyttelsesklasse IP69 er dette også gyldig for krevende krav. nsd tupH overflatebehandling gir effektiv korrosjonsbeskyttelse. For ytterligere å redusere rengjøringsinnsatsen er de nødvendige koblingene redusert til et minimum antall høyytelsesplugger for tilkobling av hybridkabler via en en-kabels løsning. Inverterne egner seg for direkte motormontering eller for veggmontering. Flere vekselrettere kan enkelt kobles til via kjede.

Alle frekvensomformere i serien - NORDAC ON, NORDAC ON+ og NORDAC ON PURE - har et temperaturområde på -30 °C til +40 °C og er derfor også egnet for dypfrysingsapplikasjoner.

Økonomisk effektivitet gjennom variantreduksjon
Siden NORDAC ON-drevene har et bredt hastighets- og justeringsområde, gir de mulighet for reduksjon av varianter, for eksempel i store intralogistikksystemer. Det er derfor mulig å dekke de nødvendige dreiemomentene og hastighetene i et system ved å bruke så få forskjellige drivvarianter som det er økonomisk mulig, og å optimere den totale eierkostnaden (TCO).

NORDAC ON-seriens høye overbelastningskapasitet er også fordelaktig for en variantreduksjon. Alle frekvensomformere har en overbelastningsevne på opptil 150 prosent i 60 sekunder, og med 200 prosent i 5 sekunder.

SKF ansys-app-top crop

Mindre CO2 med CO-design

Visste du at den største miljøpåvirkningen fra lagre kommer fra bruksfasen? Hvis man velger og designer lagre som minimerer friksjonen, kan det derfor være svært positivt for det samlede industrielle CO2-avtrykket.

Kerry crop

John Kerry; vi kan stopp oppvarming av kloden til under 1,9 grader

Under Yara Internationals bærekraftsseminar i forrige uke var Jon Kerry den viktigste deltakeren. Kerry er USAs spesialutsending for klima og en del av Bidens administrasjon. Hvis vi utnytter de teknologiske mulighetene, er Kerry optimistisk. Vi kan bremse oppvarmingen.

Les mer
OO Egenproduserte-tetninger crop

Egenproduserte tetninger

Otto Olsen AS presenterer en brosjyre med en oversikt over tetningene selskapet produserer i sine lokaler på Skedsmokorset. I sortimentet finner brukeren et bredt spekter av maskinerte tetninger og pakninger i ulike materialer, hentet fra ledende europeiske produsenter. 

Les mer
joetul-fabrikk-fredrikstad-crop

Jøtul AS velger EG Maintenance som nytt vedlikeholdssystem

Jøtul AS, global markedsleder og produsent av ovner og peiser i støpejern, har valgt EG Maintenance som deres nye leverandør for vedlikeholdssystem. Denne beslutningen markerer et skifte i retning av økt effektivitet og innovasjon i vedlikeholdsprosessene hos Jøtul.