DESS Aqua avtale crop

Omfatter leveranse av slanger, fittings, og drift- og vedlikeholdsprodukter

DESS Aqua signerte med TESS

DESS Aqua og TESS har inngått en løpende avtale. Den omfatter blant annet leveranser av slanger og vedlikeholdsprodukter for en estimert verdi på tre millioner kroner årlig.Det er en omfattende samarbeidsavtale som nå er inngått. 

Den omfatter leveranse av slanger, fittings, relaterte tjenester, og drift- og vedlikeholdsprodukter. TESS skal blant annet levere 20’’ brønnbåtslanger til fartøyene.

– En av de viktigste årsakene til at valget falt på TESS er den omfattende bredden av slanger og forsyninger som de leverer langs hele kysten, forteller Tommy Karlsen, supply chain manager i DESS Aquaculture Shipping.

Moderne fartøy

DESS Aquaculture Shipping ble grunnlagt i 2016 og har som mål å bli et av verdens største havbruksrederier. Selskapet tilbyr moderne fartøy med fleksibelt og innovativt design for moderne fiskeoppdrett.

Hovedkontoret til DESS Aquaculture Shipping ligger i Grimstad. Fartøyene utfører kontraktoppdrag ulike steder i Norge og i utlandet. Selskapet holder til i fem land og har til sammen 150 ansatte.

DESS Aquacultur Shipping har åtte fartøy i drift og fire under bygging.

Marspriser strøm crop

Marsprisen setter bunnrekord

Enn så lenge er forbruket av strøm lite påvirket av koronatiltakene

Merk at denne rekorden er notert i euro, ikke i norske kroner. Den svake norske krona gjør nemlig at strømprisen ikke stuper fullt så lavt for nordmenn. Bunnrekorden noteres derimot både i euro og i svenske kroner.

Les mer
Servi Lærdal crop

Rask utvikling av nød respiratorer – ikke bare i Norge

Imponert over FFIs kompetanse, profesjonalitet og evne til å lede

Under den daglige pressekonferansen torsdag 31. mars annonsert statsminister Erna Solberg at norske bedrifter hadde utviklet en nød respirator på rekordtid. Regjeringen har bestilt 1 000 respiratorer. Også i Danmark er et liknende prosjekt kommet omtrent like langt i utvikling av nød respiratorer.

Les mer
Klatran Skydda crop

Klatran ny, midlertidig Skydda Norge-sjef

Utrolig motiverende å jobbe med å hjelpe mennesker

Markedssjef Karoline Klatran (29) går inn i jobben som fungerende daglig leder for Skydda Norge. Skydda-sjef Vegard Aune er sykmeldt på ubestemt tid  (NB. ikke korona!), og markedssjef Klatran har overtatt roret på midlertidig basis.  - Jeg er er veldig glad for tilliten ledelsen i Skydda har vist meg.

Les mer
MDV 1 20 kolasj crop

Min Drift og Vedlikehold følger utgivelsesplanen for 2020

Mye har stoppet opp i samfunnet, men jo flere bedrifter som evner å holde hjulene i gang, dess raskere vil vi samfunnet komme i naturlig gjenge etter pandemien. Informasjon til dyktige fagfolk er fortsatt avgjørende. Min Drift og Vedlikehold vil fortsette å oppdatere alle fagfolk i bransjene.

Les mer