Goodtech Veitech crop

Er en del av det store ombyggingsprosjektet

Goodtech vinner ny kontrakt med Veitech AB

Goodtech sin miljøsystemspesialist Goodtech Environmental Solutions AB fortsetter å bidra med utslippsreduksjon og kapasitetsøkning i kundeprosjekter. Goodtech har fått fornyet tillit fra Veidekkes datterselskap Veitech AB, hvor Goodtech skal levere prefabrikkerte rørsystemer til Himmerfjärdsverket sør for Stockholm i Sverige.

Verdien på kontrakten er omlag 9,2 MSEK. Leveransen er en del av det store ombyggingsprosjektet som pågår ved Himmerfjärdsverket, hvor Sveriges største renseanlegg bygges om samtidig som driften pågår som normalt.

Goodtech har lang erfaring med tilsvarende leveranser, der selskapets kompetanse på rørsystemer og prosjektledelse setter seg mål om å halvere utslippene til det eksisterende anlegget og samtidig øke produksjonskapasiteten.

Goodtech sin regionsleder på Åland, og daglig leder i Goodtech Environmental Solutions AB sier følgende om kontraktstildelingen: «Vi er glade for å kunne fortsette vårt tette samarbeid med Veitech, og ser frem til å fortsette å levere høyklasses rustfrie produkter fra vårt produksjonsanlegg her på Åland».

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

OO oppkjøp Jan-Erik Storsve og Øyvind Nistad crop

Otto Olsen AS utvider produktporteføljen med oppkjøp av TR Fastenings Norge AS

Otto Olsen AS kunngjør fullført oppkjøp av TR Fastenings Norge AS, en betydelig utvidelse av sin allerede omfattende produktportefølje. Som en anerkjent norskeid virksomhet med solid erfaring og høy teknisk ekspertise, leverer Otto Olsen AS allerede et bredt spekter av produkter til ulike industrier.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.