Gundersen Galvano crop

Vestby Galvaniskes produksjon blir flyttet til Gundersen Galvanos lokaler

Gundersen Galvano tar over bedrift

Gundersen Galvano AS har inngått en samarbeidsavtale med Vestby Galvaniske Verksted AS, som legger ned sin produksjon 1. desember.

Avtalen innebærer at alt av Vestby Galvaniskes produksjon vil bli flyttet over til Gundersen Galvanos produksjonslokaler på Hafslundsøy. Sarpsborg-bedriften ble etablert i 1976, og har en rekke store kunder som Benteler, Kverneland Group, Tronrud Engineering, Rottefella, Kongsberg Defense, Tamek, Aarbakke, Vestma, Ernex, Depro, Spilka Industri, Castor, Malm

Daglig leder i Vestby Mekaniske, Morten Hansen, blir med over til Gundersen Galvano, men tre andre ansatte i Vestby-selskapet mister jobbene sine.

- Vi ble kontaktet av Vestby Mekaniske om en mulig overtakelse av kundemassen, noe vi ikke sa nei til. Vi omsetter i dag for 18 millioner kroner, og har et håp om at overtakelsen av Vestby Mekaniske kan tilføre oss ytterligere om lag tre millioner, sier daglig leder Svein Gundersen i Gundersen Galvano. Han opplyser at Vestby Mekaniske siste året omsatte for et sted mellom 4 og 4,5 millioner kroner i fjor.

Gundersen Galvano har i dag ni ansatte pluss en lærling og er ISO-godkjent etter ISO 9001 og ISO 14001 og har stor kapasitet ved sine anlegg.

 

 

Skydda vernesko crop

Skydda på lag med Reebok: Lanserer unik vernesko

Er perfekt for arbeideren som står, går mye og er fysisk aktiv på jobb

Sportsgiganten Reebok tar steget ut i arbeidslivet. I samarbeid med den verdenskjente merkevaren tilbyr Skydda nå vernesko designet med sportsteknologi. - Det er gøy, og ikke minst inspirerende for oss i Skydda å kunne tilby Reebok-sko til det nordiske HMS-markedet.

Les mer
Egil Reidar Orsal

Lossing av dekksutstyr til Nexans Aurora

Totalt skal tre båtlaster med toppsideutstyr lossast ved Ulstein Verft

I løpet av eit par hektiske dagar har heile 197 løft med dekksutstyr til kabelleggingsskipet Nexans Aurora vorte løfta på land ved Ulstein Verft. Det største enkeltløftet var ein kabel-capstan som åleine veg 176 tonn.

Les mer
NORD-Condition-Monitoring_print crop

NORD utvider med nye produkter og strategiske investeringer

Konsepter for tilstandsovervåking og forebyggende vedlikehold er viktig

Getriebebau NORD GmbH & Co. KG oppnådde en solid og målrettet vekst i regnskapsåret 2019, noe som ble gjenspeilet i en økning i salget på 750 millioner euro. Investeringer i avdelinger og logistikk bidro til ytterligere stimulans. NORD ligger også godt an i den nåværende krisen. Utviklingsaktiviteter og investeringer går som planlagt, slik at NORD kan beholde posisjonen som en sterk partner i drivteknologisektoren.

Les mer
MDV 03 20 kollasj crop

Min Drift og Vedlikehold 03 2020 er publisert

Skal industrien fortsatt kunne konkurrere er vi avhengig av å få inn kvalifisert arbeidskraft skriver Norsk Industri. Dette utsagnet viser hvor avhengig det norske samfunnet er av kvalifisert arbeidskraft. Det er en pågående diskusjon om retningen på utdanningen i Norge.

Les mer