Wurth Høytrykkspylere crop

Gir opptil tre ganger så lang levetid

Høytrykkspylere til krevende oppgaver

Würth leverer en bred portefølje profesjonelle høytrykkspylere som er tilpasset krevende bruk hos alt fra vaktmestere til anleggsbransje og industri, bilvaskeanlegg/bilverksteder, landbruksverksteder, bygg og anlegg, gårdeiere, entreprenører, gårdbrukere samt generell drift og vedlikehold.

 

Dette er robuste maskiner med solid konstruksjon som er enkle å transportere.

- Alle våre maskiner leveres med stempelkompressor, og samtlige har rustfritt stående brennkammer. Dette gir opptil tre ganger så lang levetid som merker med aksialpumper, forteller produktsjef Henning Sørensen hos Würth.

Høytrykkspylerne består av en kompressor/høytrykksdel og en del hvor vannet varmes opp til ønsket temperatur. For at maskinen skal fungere optimalt over tid er det kombinasjonen stempelpumpe med keramiske stempler og messing pumpetopp samt rustfritt brennkammer som gjelder.

Vanntemperaturen kan justeres fra 20 grader til steam på 120 grader. Alle høytrykkspylerne fra Würth leveres komplett med 15 meter slange på slangetrommel, pistol og høytrykkslanse og et sett med 15 meter slange på trommel.

Würth leverer også et bredt spekter med tilleggsutstyr og kjemi.

- Vi har alt som skal til for å bygge en komplett vaskehall, inkludert solid kompetanse på hva du bør velge av maskiner, utstyr og kjemi for å få jobben gjort, forteller Sørensen.

Fakta:

Würth har en solid portefølje med høytrykkspylere. Disse har spesifikasjoner når det gjelder trykk fra 150 til 200 bar og leverer fra 10 – 21 liter vann i minuttet. Vanntemperaturen kan reguleres fra 20 grader til 120 grader steam.

For mer informasjon; https://www.wuerth.no/

Skydda vernesko crop

Skydda på lag med Reebok: Lanserer unik vernesko

Er perfekt for arbeideren som står, går mye og er fysisk aktiv på jobb

Sportsgiganten Reebok tar steget ut i arbeidslivet. I samarbeid med den verdenskjente merkevaren tilbyr Skydda nå vernesko designet med sportsteknologi. - Det er gøy, og ikke minst inspirerende for oss i Skydda å kunne tilby Reebok-sko til det nordiske HMS-markedet.

Les mer
Egil Reidar Orsal

Lossing av dekksutstyr til Nexans Aurora

Totalt skal tre båtlaster med toppsideutstyr lossast ved Ulstein Verft

I løpet av eit par hektiske dagar har heile 197 løft med dekksutstyr til kabelleggingsskipet Nexans Aurora vorte løfta på land ved Ulstein Verft. Det største enkeltløftet var ein kabel-capstan som åleine veg 176 tonn.

Les mer
NORD-Condition-Monitoring_print crop

NORD utvider med nye produkter og strategiske investeringer

Konsepter for tilstandsovervåking og forebyggende vedlikehold er viktig

Getriebebau NORD GmbH & Co. KG oppnådde en solid og målrettet vekst i regnskapsåret 2019, noe som ble gjenspeilet i en økning i salget på 750 millioner euro. Investeringer i avdelinger og logistikk bidro til ytterligere stimulans. NORD ligger også godt an i den nåværende krisen. Utviklingsaktiviteter og investeringer går som planlagt, slik at NORD kan beholde posisjonen som en sterk partner i drivteknologisektoren.

Les mer
MDV 03 20 kollasj crop

Min Drift og Vedlikehold 03 2020 er publisert

Skal industrien fortsatt kunne konkurrere er vi avhengig av å få inn kvalifisert arbeidskraft skriver Norsk Industri. Dette utsagnet viser hvor avhengig det norske samfunnet er av kvalifisert arbeidskraft. Det er en pågående diskusjon om retningen på utdanningen i Norge.

Les mer