Wurth Høytrykkspylere crop

Gir opptil tre ganger så lang levetid

Høytrykkspylere til krevende oppgaver

Würth leverer en bred portefølje profesjonelle høytrykkspylere som er tilpasset krevende bruk hos alt fra vaktmestere til anleggsbransje og industri, bilvaskeanlegg/bilverksteder, landbruksverksteder, bygg og anlegg, gårdeiere, entreprenører, gårdbrukere samt generell drift og vedlikehold.

 

Dette er robuste maskiner med solid konstruksjon som er enkle å transportere.

- Alle våre maskiner leveres med stempelkompressor, og samtlige har rustfritt stående brennkammer. Dette gir opptil tre ganger så lang levetid som merker med aksialpumper, forteller produktsjef Henning Sørensen hos Würth.

Høytrykkspylerne består av en kompressor/høytrykksdel og en del hvor vannet varmes opp til ønsket temperatur. For at maskinen skal fungere optimalt over tid er det kombinasjonen stempelpumpe med keramiske stempler og messing pumpetopp samt rustfritt brennkammer som gjelder.

Vanntemperaturen kan justeres fra 20 grader til steam på 120 grader. Alle høytrykkspylerne fra Würth leveres komplett med 15 meter slange på slangetrommel, pistol og høytrykkslanse og et sett med 15 meter slange på trommel.

Würth leverer også et bredt spekter med tilleggsutstyr og kjemi.

- Vi har alt som skal til for å bygge en komplett vaskehall, inkludert solid kompetanse på hva du bør velge av maskiner, utstyr og kjemi for å få jobben gjort, forteller Sørensen.

Fakta:

Würth har en solid portefølje med høytrykkspylere. Disse har spesifikasjoner når det gjelder trykk fra 150 til 200 bar og leverer fra 10 – 21 liter vann i minuttet. Vanntemperaturen kan reguleres fra 20 grader til 120 grader steam.

For mer informasjon; https://www.wuerth.no/

Subsea 7 crop

Samtaler om gigantisk subsea fusjon

Det nye selskapet vil ha verdens største flåte av subsea-installasjonsfartøy

De to subsea-konkurrentene Saipem og Subsea 7 vurderer en fusjon for å få tilgang til nye markeder og bli en større aktør i markedet. Det er subseaworldnews som skriver dette. Nettstedet har intevjuet Rystad Energy om en mulig fusjon.

Les mer
MDV 0519 kolasj crop

Min Drift og Vedlikehold 05 2019 er publisert

Mange bekker små

https://joom.ag/sZweOfte er det ikke de store og omveltende tiltak som skal til for å øke effektiviteten i en bedrift. Små tiltak som kan utføres i det daglige virke kan i sum gi store gevinster. Det er produksjonsmedarbeider som kjenner prosessene godt som best kan se mulighetene som finnes. Ledelsen må legge forholdene til rette for å utvikle miljøer som har forbedring som et naturlig element.

Les mer
Equinor inspeksjon crop

Tildeler inspeksjonstjenester for 3,5 milliarder kroner

Avtalene har en fast periode på seks år, og to opsjoner på fire år

Equinor har i dag valgt leverandører for inspeksjonstjenester på alle installasjoner offshore på norsk sokkel og landanleggene i Norge. Planen er å signere rammeavtaler om kort tid. Hovedhensikten med inspeksjonstjenester er å holde alle installasjoner i god stand og tilrettelegge for sikker, pålitelig og effektiv drift.

Les mer
Johan Sverdrup Field Development crop

IKM Ocean Design tildelt kontrakt for Johan Sverdrup Fase 2 Rørledninger og Kontrollkabler Detail Engineering

Hatt det overordnede ansvaret for infrastruktur på sjøbunnen

Equinor har tildelt IKM Ocean Design AS kontrakten for Johan Sverdrup Fase 2 Rørledninger og Kontrollkabler Detail Engineering. Kontrakten er en videreføring av IKM Ocean Design’s involvering i prosjektet over lengre tid, der selskapet har jobbet med prosjektering av både Fase 1 og Fase 2 siden første kontrakt ble tildelt i 2013.

Les mer