Industrimansjett crop

Mansjetten produseres i Norge og skreddersys i ulike materialer og størrelser

Lanserer ny patentert industrimansjett

En norsk støvtett industrimansjett med glidelås skal spare industrien for kostbare driftsstans og redusere støvproblemer. Bak utviklingen står averøyselskapet Roge AS som har brukt tre år på å utvikle og teste produktet. Nå er det klart for en større lansering i markedet.

En norsk støvtett industrimansjett med glidelås skal spare industrien for kostbare driftsstans og redusere støvproblemer. Bak utviklingen står averøyselskapet Roge AS som har brukt tre år på å utvikle og teste produktet. Nå er det klart for en større lansering i markedet.

Norsk skreddersøm
Roge-mansjetten produseres i Norge og skreddersys i ulike materialer og størrelser. Den støvtette mansjetten leveres i neopren som standard og tåler temperaturer fra -50 til +90 grader. Mansjetten leveres også i andre materialer tilpasset krav til for eksempel temperatur og trykk. Både materiale og glidelås er støvtett. Sammen med klemmer på hver side av mansjetten sikrer det en støvtett installasjon.

Hindrer kostbare driftsstans
Roge-mansjettens geniale glidelås gjør den delbar og svært lett å montere. Det gir den mange bruksområder både i industrien og til andre formål.

– Skifting av mansjetter i en industribedrift har tradisjonelt ofte medført både demontering av deler og utstyr, samt en driftsstans. I påvente av et planlagt mansjettskifte er det ikke uvanlig at en lekk mansjett blir tettet midlertidig og at dette gir støvproblemer ved at den midlertidige løsningen ikke blir 100 prosent tett. Med en delbar mansjett med glidelås er et slikt skifte gjort på minutter og kan utføres av nesten hvem som helst i bedriften. Man trenger ikke å vente på en planlagt driftsstans eller bruke tid på demontering. Vi mener kort og godt vår løsning gir god totaløkonomi for industrien, sier teknisk sjef Roger Gjersvik.

Ulstein brenselcell crop

Ulstein og EDGE Navigation vurderer hydrogenbrenselsceller for containerskipskonsept

Hydrogen er i ferd med å vekse fram som framtidig energiberar

Nyleg annonserte EDGE Navigation og Ulstein samarbeid om konseptdesign for eit X-BOW-containerskip der selskapa ville legge til rette for grøne kraftløysingar for fossilfrie operasjonar. No er partnarane i gong med å vurdere bruken av modulære hydrogenbrenselsceller for å oppnå fossilfri framdrift, og samarbeider med ABB for å utvikle løysinga basert på brenselsceller frå Ballard Power Systems.

Les mer
Kuka 5 G crop

Nokia skal distribuere 5G SA privat trådløst nettverk for KUKA

Har etablert en langsiktig utviklingsplan

Ledende tysk produsent av industriroboter henvender seg til Nokia for 5G privat trådløs. KUKA stoler på 5G-tilkobling i utviklingen av intelligent automatisering

Les mer
518613574

SAP og Equinor, Norges største energioperatør, inngår nytt innovasjonssamarbeid

Vi vil etablere neste generasjon av fremtidssikker løsning for ekstern logistikk

Sammen har SAP og Equinor utviklet en ny løsning for logistikkadministrasjon. Den nye løsningen, Beyond Remote Logistic Management (BRLM), vil gi et sammenhengende løp fra leverandør, via forsyningsbase, offshore og tilbake. Med betydelige forbedringer og modernisering i prossesser legger det grunnlag for mere effektive, kooperative og transparente arbeidsprosesser.

Les mer
KUKA PalletTech crop

KUKAs nye programvare for palletering innebærer et paradigmeskifte

Enkelheten er noe som gjør en stor forskjell ute hos sluttkundene

Den nye programvaren KUKA.PalletTech er sluttkundens beste venn. Den gjør det enkelt å definere hvor palleteringer skal skje, selv uten kunnskap om robotprogrammering. – Programvaren er fullt og helt brukertilpasset, på samme måte som PC-ene våre og andre vanlige applikasjoner vi bruker i hverdagen, sier Micael Amandusson, channel manager i KUKA. 

Les mer