Industrimansjett crop

Mansjetten produseres i Norge og skreddersys i ulike materialer og størrelser

Lanserer ny patentert industrimansjett

En norsk støvtett industrimansjett med glidelås skal spare industrien for kostbare driftsstans og redusere støvproblemer. Bak utviklingen står averøyselskapet Roge AS som har brukt tre år på å utvikle og teste produktet. Nå er det klart for en større lansering i markedet.

En norsk støvtett industrimansjett med glidelås skal spare industrien for kostbare driftsstans og redusere støvproblemer. Bak utviklingen står averøyselskapet Roge AS som har brukt tre år på å utvikle og teste produktet. Nå er det klart for en større lansering i markedet.

Norsk skreddersøm
Roge-mansjetten produseres i Norge og skreddersys i ulike materialer og størrelser. Den støvtette mansjetten leveres i neopren som standard og tåler temperaturer fra -50 til +90 grader. Mansjetten leveres også i andre materialer tilpasset krav til for eksempel temperatur og trykk. Både materiale og glidelås er støvtett. Sammen med klemmer på hver side av mansjetten sikrer det en støvtett installasjon.

Hindrer kostbare driftsstans
Roge-mansjettens geniale glidelås gjør den delbar og svært lett å montere. Det gir den mange bruksområder både i industrien og til andre formål.

– Skifting av mansjetter i en industribedrift har tradisjonelt ofte medført både demontering av deler og utstyr, samt en driftsstans. I påvente av et planlagt mansjettskifte er det ikke uvanlig at en lekk mansjett blir tettet midlertidig og at dette gir støvproblemer ved at den midlertidige løsningen ikke blir 100 prosent tett. Med en delbar mansjett med glidelås er et slikt skifte gjort på minutter og kan utføres av nesten hvem som helst i bedriften. Man trenger ikke å vente på en planlagt driftsstans eller bruke tid på demontering. Vi mener kort og godt vår løsning gir god totaløkonomi for industrien, sier teknisk sjef Roger Gjersvik.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

OO oppkjøp Jan-Erik Storsve og Øyvind Nistad crop

Otto Olsen AS utvider produktporteføljen med oppkjøp av TR Fastenings Norge AS

Otto Olsen AS kunngjør fullført oppkjøp av TR Fastenings Norge AS, en betydelig utvidelse av sin allerede omfattende produktportefølje. Som en anerkjent norskeid virksomhet med solid erfaring og høy teknisk ekspertise, leverer Otto Olsen AS allerede et bredt spekter av produkter til ulike industrier.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.