Sporing crop

Gir full kontroll over hvor utstyret er lokalisert

Ny sporingsteknologi overvåker utstyr og arbeidsverktøy for økt kontroll og effektive arbeidsdager

Med en historisk økning av hjemmekontorer har kravet til utstyrskontroll for selskaper med verktøy og maskiner økt dramatisk, ettersom de nå er uten tilsyn på mange arbeidsplasser. 

Telematikkselskapet Fleet Complete, som er ledende innen flåtekontroll og utstyrskontroll over hele verden, har lyttet til markedets behov og lanserer nå en helt sporingsteknologi som sporer og kontrollerer lokasjonen av alle slags utstyr uten egen strømkilde, døgnets alle tider. 
 
Sporer utstyr 

Teknologien bak den nyeste utstyrssporingsløsningen på markedet, Fleet Complete AT2, gir deg full kontroll over hvor utstyret er lokalisert, døgnet rundt. Ansatte slipper dermed å kaste bort dyrebar arbeidstid på å lete etter utstyr, verktøy og maskiner. Og lokalisere utstyret direkte i en digital kart. Dette effektiviserer det daglige arbeidet og sparer mange telefonsamtaler mellom ansatte. 

Enheten er diskret i størrelsen (85 x 63 x 24 mm) og plasseres enkelt på valgfritt utstyr, for eksempel tilhengere, containere, paller, sykler og stiger. I tillegg er enheten vanntett for å tåle det nordiske klimaet året rundt. 

Bevegelsessensor varsler ved uvanlig bevegelse 

Hvis utstyr som containere eller lignende, som ikke beveger seg mer enn en gang i måneden, plutselig begynner å bevege seg, aktiveres AT2-enhetens bevegelsessensor og advarer deg som eier. Du kan også stille inn arbeidstid og motta varsler hvis utstyret flyttes etter arbeidstid. 

Med et klikk åpner du det digitale kartet for å spore utstyret og kan informere politiet hvis det handler om ulovlig bruk og tyveri av utstyr. Tracking-løsninger resulterer vanligvis også i en lavere forsikringspremie, så ikke glem å informere forsikringsselskapet om det nye sikkerhetstiltaket ditt. 

Mulighet til lavere forsikringspremie

Systemer for utstyrskontroll gir vanligvis en lavere forsikringspremie, så brukerne anbefales å kontakte forsikringsselskapet for å informere om det nye sikkerhetstiltaket, som er mer eller mindre nødvendig i tider der utstyret i mange tilfeller er uten tilsyn i ubestemt tid. 

Optimalisert batteriløsning 

Tradisjonelle utstyrskontrollsystemer må sendes til leverandøren når batteriets levetid er over, dette har utviklerne bak Fleet Complete AT2 optimalisert. I stedet for å måtte sende inn utstyret ditt og vente på levering for ett kostbart batteribytte, kan du med Fleet Complete AT2 gjøre det raskt og enkelt hjemme eller på jobben. Med standard AAA-batterier aktiveres enheten igjen og varer i opptil 3 år til. 

 

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

OO oppkjøp Jan-Erik Storsve og Øyvind Nistad crop

Otto Olsen AS utvider produktporteføljen med oppkjøp av TR Fastenings Norge AS

Otto Olsen AS kunngjør fullført oppkjøp av TR Fastenings Norge AS, en betydelig utvidelse av sin allerede omfattende produktportefølje. Som en anerkjent norskeid virksomhet med solid erfaring og høy teknisk ekspertise, leverer Otto Olsen AS allerede et bredt spekter av produkter til ulike industrier.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.