OO Logistikksenter Ålesund crop

Otto Olsen AS styrker sin markedsposisjon gjennom overtakelse av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund

Otto Olsen AS, en ledende leverandør innen tekniske løsninger og produkter i Norge, kunngjør med glede overtakelsen av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund. Denne overtagelsen vil ytterligere styrke Otto Olsen AS sin tilstedeværelse i det norske markedet. Transaksjonen forventes å bli avsluttet 30. april 2024.

Parker Hannifin, global leder innen bevegelses- og kontrollteknologier, har etablert en solid posisjon i Ålesund gjennom å tilby innovative løsninger og produkter av høy kvalitet. Overtakelsen vil gjøre det mulig for Otto Olsen, Parker Sertifisert Distributør siden 2019, å integrere flere av Parkers produkter og tjenester i det allerede omfattende tilbudet.

Forbedrede tjenester og utvidet rekkevidde

Med denne overtakelsen vil kunder i Ålesund og omegn dra nytte av en utvidet portefølje av produkter og tjenester, kombinert med Otto Olsen AS sin anerkjente kundeservice og tekniske ekspertise. I de kommende ukene vil Otto Olsen og Parker Hannifin kontakte alle berørte kunder for å informere om hvert trinn i overgangen. 

En felles fremtid

"Vi ønsker Parker Hannifin sin avdeling i Ålesund velkommen til Otto Olsen-familien," sier Kjetil Høgbakken, daglig leder hos Otto Olsen AS. "Dette er et viktig skritt for oss i å utvide vår virksomhet og styrke vår posisjon som en ledende aktør i bransjen. Vi er overbevist om at denne overtagelsen vil bringe stor verdi til våre kunder og partnere og vi ser frem til en felles fremtid med vekst og innovasjon."

"Gjennom vår partner Otto Olsen ser vi frem til en fortsatt fremgangsrik tilstedeværelse i Ålesund for å tilby sterk lokal service til kunder i regionen med Parkers produkter," sier Henrik Albrektson, Sales General Manager i Parker Hannifin AB.

I 2019 overtok Otto Olsen Parkers servicesenter i Kristiansand. Dette samarbeidet har vært en stor suksess som har ført til svært fornøyde kunder i regionen. 

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

OO oppkjøp Jan-Erik Storsve og Øyvind Nistad crop

Otto Olsen AS utvider produktporteføljen med oppkjøp av TR Fastenings Norge AS

Otto Olsen AS kunngjør fullført oppkjøp av TR Fastenings Norge AS, en betydelig utvidelse av sin allerede omfattende produktportefølje. Som en anerkjent norskeid virksomhet med solid erfaring og høy teknisk ekspertise, leverer Otto Olsen AS allerede et bredt spekter av produkter til ulike industrier.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.