OO oppkjøp Jan-Erik Storsve og Øyvind Nistad crop

Otto Olsen AS utvider produktporteføljen med oppkjøp av TR Fastenings Norge AS

Otto Olsen AS kunngjør fullført oppkjøp av TR Fastenings Norge AS, en betydelig utvidelse av sin allerede omfattende produktportefølje. Som en anerkjent norskeid virksomhet med solid erfaring og høy teknisk ekspertise, leverer Otto Olsen AS allerede et bredt spekter av produkter til ulike industrier.

Selskapets mål om å opprettholde en høy servicegrad og tilby tilpassede løsninger i nært samarbeid med sine kunder forsterkes gjennom dette oppkjøpet.

 Integreringen forsterker produkttilbud og markedsposisjon

TR Fastenings AS, som er en del av Trifast plc, er internasjonalt anerkjent for sin ekspertise innen design, ingeniørarbeid, produksjon og distribusjon av høykvalitets festeutstyr og komponenter for monteringsindustrier. Integreringen av TR Fastenings Norge AS vil ytterligere styrke Otto Olsen AS markedsposisjon som totalleverandør.

Ledelsens visjoner for fremtiden

Kjetil Høgbakken, daglig leder i Otto Olsen AS, uttrykker entusiasme for oppkjøpet: "Utvidelsen av vårt produktsortiment har vært et sentralt mål for oss, og med tilføyelsen av TR Fastenings’ ekspertise og produkter, beveger vi oss et betydelig skritt nærmere realiseringen av dette målet. Vi ser frem til de nye mulighetene dette partnerskapet vil bringe."

Jan-Erik Storsve, som tidligere ledet TR Fastenings Norge AS, vil spille en viktig rolle som produktansvarlig hos Otto Olsen AS. Han deler sin optimisme: "Denne fusjonen representerer en milepæl for vår virksomhet. Med støtte fra Otto Olsens salgs- og logistikknettverk, er vi overbevist om at vi sammen vil oppnå stor suksess."

Super data crop

Kjempekontrakt tildelt: Norges kraftigste superdatamaskin kommer snart

Nå er anskaffelseskonkurransen som skal sikre Norges neste superdatamaskin avsluttet. Hewlett-Packard Norge AS (HPE) vant konkurransen og er følgelig valgt som leverandør av kontrakten som har en verdi på hele 225 millioner kroner. Dette blir Norges kraftigste superdatamaskin noensinne og vil gi et signifikant løft til nasjonal KI-forskning og innovasjon.

Øyvind Huseby crop

Norge taper KI-kappløpet i Norden

Øyvind Husby, administrerende direktør i IKT Norge, skriver at hvis vi ikke lykkes med å bruke KI til å trygge det norske samfunnet, skyldes det mangel på vilje og ikke mangel på evne. I en ny undersøkelse fra IKT Norge, avdekkes et bekymringsfullt bilde: Norge taper kappløpet i Norden om kunstig intelligens (KI). Til tross for et godt utgangspunkt, både økonomisk og på hvor digitalt samfunn vi har, så er vi i ferd med å tape til våre naboland.

default

Vesterålen Marine Oil åpnet ny stor fabrikk

Vesterålen Marine Olje har utvidet produksjonslokalene og investert i ny innovativ teknologi som gir banebrytende muligheter i produksjon av fiskeolje. Onsdag 22.mai ble det nye anlegget åpnet av statssekretær Kristina Sigurdsdottir Hansson (AP) i Nærings- og Fiskeridepartementet.

AMNYTT 03 2024 kolasj crop

AMNYTT 03 2024 er publisert

Når vi snakker om teknologi og velferd tenker som oftest på mulighetene som finnes i pleie og omsorgsektoren. Roboter som gjøre pleiernes dag enklere. Det også utviklet løsninger for å kunne støtte eldre til å fungere i sine hjem lengre en fysisk tilstand i utgangspunktet tilsier.