OO oppkjøp Jan-Erik Storsve og Øyvind Nistad crop

Otto Olsen AS utvider produktporteføljen med oppkjøp av TR Fastenings Norge AS

Otto Olsen AS kunngjør fullført oppkjøp av TR Fastenings Norge AS, en betydelig utvidelse av sin allerede omfattende produktportefølje. Som en anerkjent norskeid virksomhet med solid erfaring og høy teknisk ekspertise, leverer Otto Olsen AS allerede et bredt spekter av produkter til ulike industrier.

Selskapets mål om å opprettholde en høy servicegrad og tilby tilpassede løsninger i nært samarbeid med sine kunder forsterkes gjennom dette oppkjøpet.

 Integreringen forsterker produkttilbud og markedsposisjon

TR Fastenings AS, som er en del av Trifast plc, er internasjonalt anerkjent for sin ekspertise innen design, ingeniørarbeid, produksjon og distribusjon av høykvalitets festeutstyr og komponenter for monteringsindustrier. Integreringen av TR Fastenings Norge AS vil ytterligere styrke Otto Olsen AS markedsposisjon som totalleverandør.

Ledelsens visjoner for fremtiden

Kjetil Høgbakken, daglig leder i Otto Olsen AS, uttrykker entusiasme for oppkjøpet: "Utvidelsen av vårt produktsortiment har vært et sentralt mål for oss, og med tilføyelsen av TR Fastenings’ ekspertise og produkter, beveger vi oss et betydelig skritt nærmere realiseringen av dette målet. Vi ser frem til de nye mulighetene dette partnerskapet vil bringe."

Jan-Erik Storsve, som tidligere ledet TR Fastenings Norge AS, vil spille en viktig rolle som produktansvarlig hos Otto Olsen AS. Han deler sin optimisme: "Denne fusjonen representerer en milepæl for vår virksomhet. Med støtte fra Otto Olsens salgs- og logistikknettverk, er vi overbevist om at vi sammen vil oppnå stor suksess."

catchlight_nve

Fortsatt positiv kraftbalanse mot 2028

Kraftbalansen i Norge blir svakere de nærmeste årene, men vi forventer fortsatt et kraftoverskudd i 2028. Det viser NVEs nye analyse av den kortsiktige kraftbalansen. – Vi regner med at kraftforbruket vil øke en del, men vi forventer ikke et kraftunderskudd de nærmeste årene, sier vassdrags- og energidirektør Kjetil Lund.

Parker plus e crop

Parker kunngjør lanseringen av miljøvennlige Hyperchill Plus-E-prosessvannkjølere

Parker Hannifin lanserer Hyperchill Plus-E, en ny, miljøvennlig industriell prosesskjøler som brukes i HVAC og kjøling, industrielt produksjonsutstyr, biovitenskap, olje og gass, i tillegg til bruksområder for kraftgenerering og fornybar energi.

Rockwell ESK rendering crop

ROCKWOOL bygger ny steinullfabrikk i Sverige

Steinullprodusenten ROCKWOOL skal bygge en ny fabrikk på Eskilstuna i Sverige for å møte byggebransjens økte etterspørsel av isolering med lavt klimaavtrykk. Den toppmoderne, nye fabrikken skal skape 120 arbeidsplasser og skal drives av egenutviklet og storskala, grønn smelteteknikk.

GoliatVIND_3 crop

GoliatVIND - gode samarbeidsrelasjoner bidro til rekordrask levering av havbunnsundersøkelse

Takket være gode relasjoner med Akvaplan-niva og andre underleverandører så fikk GoliatVIND mobilisert til gjennomføring av havbunnundersøkelse på rekordtid. Som et avgjørende steg mot å sikre godkjenning av konsekvensutredningen for demonstrasjonsprosjektet for flytende havvind utenfor Hammerfest, fullførte GoliatVIND en havbunnsundersøkelse i rekordfart. Dette ble muliggjort på grunn av det gode samarbeidet innen norsk leverandørindustri.