OO Hiflux_Autoline-sortiment crop

Otto Olsen inngår samarbeid med HiFlux Filtration

Vi utvider produktporteføljen ytterligere og inngår samarbeid med HiFlux Filtration. Hiflux Filtration har over 60 års erfaring innen filtrering av væsker for mat- og prosessindustrien, havbruk og akvakultur, samt energisektoren. Dette partnerskapet bringer HiFluxs ekspertise og høykvalitetsprodukter til det norske markedet og representerer en betydelig utvidelse av Otto Olsens portefølje.

Michael Rode, Export Manager hos HiFlux, uttrykker sin glede over samarbeidet og sier: «Vi ser frem til å starte vårt samarbeid med Otto Olsen. Vi har tro på at våre produkter, spesielt vårt selvrensende HiFlux Auto-line© Filter, vil være en verdifull tilføyelse til Otto Olsens allerede imponerende portefølje av kvalitetsprodukter.»

HiFlux Auto-line© Filter er utviklet som et kompakt, selvrensende filter med en robust konstruksjon som er ideell for industriell bruk. Filteret kan brukes til å filtrere ulike væsker, inkludert prosessvann, kjølevann, spillvann, farger, lakk, bindemidler, polymer og mer, med en effektiv filtrering i et område på 30-2000 mikroner.

Tom Harald Johansen, Avdelingsleder hos Otto Olsen, deler entusiasmen: «HiFlux Filtration passer perfekt inn i Otto Olsens eksisterende produktmiks. Vi gleder oss over å kunngjøre at vi nå vil tilby HiFluxs produkter, med hovedfokus på deres selvrensende filterløsninger. Dette er et viktig skritt for å kunne tilby våre kunder enda flere kvalitetsalternativer.»

Øyvind Sivertsen, som har mer enn 30 års erfaring innen filterløsninger, har blitt ansatt som Produkt- og salgsansvarlig filtersystemer hos Otto Olsen og bringer med seg en omfattende forståelse av HiFlux-produkter.

SKF ansys-app-top crop

Mindre CO2 med CO-design

Visste du at den største miljøpåvirkningen fra lagre kommer fra bruksfasen? Hvis man velger og designer lagre som minimerer friksjonen, kan det derfor være svært positivt for det samlede industrielle CO2-avtrykket.

Kerry crop

John Kerry; vi kan stopp oppvarming av kloden til under 1,9 grader

Under Yara Internationals bærekraftsseminar i forrige uke var Jon Kerry den viktigste deltakeren. Kerry er USAs spesialutsending for klima og en del av Bidens administrasjon. Hvis vi utnytter de teknologiske mulighetene, er Kerry optimistisk. Vi kan bremse oppvarmingen.

Les mer
OO Egenproduserte-tetninger crop

Egenproduserte tetninger

Otto Olsen AS presenterer en brosjyre med en oversikt over tetningene selskapet produserer i sine lokaler på Skedsmokorset. I sortimentet finner brukeren et bredt spekter av maskinerte tetninger og pakninger i ulike materialer, hentet fra ledende europeiske produsenter. 

Les mer
joetul-fabrikk-fredrikstad-crop

Jøtul AS velger EG Maintenance som nytt vedlikeholdssystem

Jøtul AS, global markedsleder og produsent av ovner og peiser i støpejern, har valgt EG Maintenance som deres nye leverandør for vedlikeholdssystem. Denne beslutningen markerer et skifte i retning av økt effektivitet og innovasjon i vedlikeholdsprosessene hos Jøtul.