542578104

Løsningen grunnlaget for å redusere risikoen for feil i forsyningskjeden

SAP lanserer globalt vaksineknutepunkt i kampen mot Covid-19

SAP har lansert Vaccine Collaboration Hub (VCH) som hjelper regjeringer og deres biofarmasøytiske partnere med vellykket koordinering og utrulling av massevaksinasjonsprogrammer, samt administrasjon av distribusjon av vaksiner.

SAPs VCH er bygget på den prisvinnende SAP Information Collaboration Hub for Life Sciences. Den dekker hele prosessen fra produksjon og kontrollert distribusjon til administrasjon og overvåking etter vaksinering. - COVID-19 har lagt et stort press på legemiddelindustrien og mange har oppdaget store hull i egne forsyningskjedestrategier, sier Michael Townsend, bransjeanalytiker ved IDC.

- Det er viktig for legemiddelindustrien å ha egne vaksinasjonsprosedyrer og mulighet for å kunne ta kontakt med leverandører på ett sted, selv på tvers av bransjer. VCH vil bidra til å tette dette gapet slik at pasienter får livreddende medisiner og utstyr, avslutter Townsend.

Selskaper som bidrar til produksjon av vaksiner kan gjennomføre deres kritiske prosesser med SAPs programvare. Dette inkluderer produsenter, logistikkleverandører og farmasøytiske selskaper, samt grossister og dispensere. Basert på sin enorme erfaring innen biovitenskap, har SAP designet VCH som en utvidelse av SAPs forretningsnettverk. Formålet er å gjøre det enkelt for nettverkspartnere å samarbeide og overvåke ordreutførelse, fra vaksineleverandører til leveringssteder.

VCH er en del av SAPs Industry Cloud Strategi og er designet for å imøtekomme de spesifikke behovene for bransjen. Løsningen sørger for nødvendige nettverks- og teknologifunksjoner som kreves for effektivt å støtte store vaksinasjonsprogrammer og distribusjon av medikamenter. Samtidig danner løsningen grunnlaget for å redusere risikoen i forsyningskjeden ved fremtidige kriser.

Maintech Sondre crop

MainTech styrker staben innen drift og vedlikehold

I MainTech har jeg muligheten til å jobbe praktisk ute i felt

Sondre Nesvold er ansatt som ingeniør drift og vedlikehold hos MainTech. Sondre er utdannet maskingeniør fra NTNU med spesialisering i drift- og vedlikeholdssteknikk. Bacheloroppgaven omhandlet implementering av analysemetoder for å bedre drift- og vedlikeholdsbeslutninger.

Les mer
Seco Turbo 16 crop

Seco Tools legger til en ny fres, Turbo 16 hjørnefres, i sin Turbo-portefølje

Levetiden for verktøyet kan økes med opptil 130 %

Med et stadig økende press på å øke produktiviteten og holde bearbeidingskostnadene nede har trygge prosesser og lang levetid for verktøyet aldri vært viktigere. Den nye Turbo 16 fra Seco Tools tar nye steg på begge punkter.

Les mer
Maintech Ingvild crop

Nok en nyansettelse hos MainTech

Ingvild Vallestad er ansatt som ingeniør innen materialteknologi og inspeksjon. Hun er utdannet sivilingeniør innen materialteknologi ved NTNU med spesialisering innenfor materialer og korrosjon.

Les mer
Momek 1 crop

Imponerende maskinpark og dyktige medarbeidere

Momek gruppen har antakelig den største maskineringsparken nord for Trondheim. Selskapets hovedaktivitet er basert i et omfattende og dynamisk industrikluster i Mo Industripark. Med utfordrende kunder og gode konkurrenter gir industriparken grunnlaget for utvikling av konkurransedyktige selskaper.

Les mer