Fagerberg filter crop

Har muligheten for å skreddersy løsninger tilpasset kundens behov

Sigum Fagerberg AS lanserer filtersystemer

Sigum Fagerberg AS utvider sitt produktprogram og presenterer Amazon Filters på det Norske markedet. Amazon Filters er en av Europas ledende produsenter av komplette filtersystemer, filterinnsatser og filterhus for vannbehandling, næringsmiddel, fiskeri, farmasi, kjemi og prosessindustrien.

Med over 30 år på markedet har Amazon Filters oppnådd et produktsortiment og et rennommé som en av de store kvalitetsleverandørene i det Europeiske markedet og en sterk utfordrer på de fleste filterapplikasjoner.

Fordelen med å ikke være aller størst i verden er muligheten for raskt å tilpasse seg kundens ønsker og være en partner og rådgiver i stedet for en ren komponentleverandør.

Amazons tekniske ekspertise gir raskere vei fra forskning og utvikling til ferdig produkt og muligheten for å spesialtilpasse filterløsninger med korte leveringstider.

All produksjon, forskning og utvikling foregår på Amazons egne fabrikker, både filterinnsatser, filterhus og komplette systemer produseres under de strengeste retningslinjer og kvalitetskrav og sertifiseres etter kundens ønske.

Med stor faglig kunnskap innenfor de fleste bransjer har vi muligheten for å skreddersy løsninger tilpasset kundens behov.

Vårt store program som dekker alt fra fra posefiltre, smelteblåste og plisserte dybdefilterelementer til membranfilterteknologi og aktivt karbon passer Amazons filterteknologi i de fleste industriapplikasjoner.

Filterelementene passer i de fleste industristandard hus uansett fabrikat eller i Amazons store utvalg av egne filterhus.

Amazon tilbyr filtreringsløsninger for:  

  • Vannbehandling, f.eks drikkevann, sjøvannsfiltrering, produksjonsvann etc.
  • Næringsmiddelproduksjon som meierier, bryggerier, fiskeolje og øvrig produksjon der renhet er svært viktig
  • Farmasi og legemidler
  • Kjemi
  • Fiskeindustri og maritim næring.
  • Gassbehandling.

Filtersystemer passer godt inn i vårt allerede omfattende produktprogram innenfor ventiler, aktuatorer, damparmaturer, prosessinstrumentering og vannprøvetakere.

 

 

 

 

NORD-Website-Relaunch crop

NORD DRIVESYSTEMS: Nye nettstedet er publisert

Har som mål å gjøre kjøpsprosessen enda mer effektiv

NORDs nettsted www.nord.com har fått en splitter ny design. Den nye designen betyr en enda mer brukervennlig nettopplevelse for kundene. Nettbutikken er blitt integrert i nettstedet og er nå satt i forbindelse med eksisterende tjenestetilbud. Flere forbedrede detaljer har gitt større brukervennlighet.

Les mer
Siemens Klippenberg crop

Nils Klippenberg ny toppleder i Siemens AS, Norge

Vi trenger både at politikere og næringsliv satser på smarte løsninger

Nils Klippenberg er ny administrerende direktør i Siemens AS, Norge. Klippenberg, som har hatt lederroller i Siemens siden 2007, vil nå ha to sentrale posisjoner i selskapet. Den nyansatte toppsjefen kommer fra stillingen som direktør for Smart Infrastructure i Siemens Norge og Norden, en rolle han skal fortsette i, i tillegg til rollen som toppsjef i Norge. 

Les mer
Felleskjøpet agri ny sjef crop

Svenn Ivar Fure blir ny konsernsjef i Felleskjøpet Agri SA

Landbruket og Felleskjøpet Agri står foran store endringer de neste årene

Svenn Ivar Fure er ansatt som ny konsernsjef i Felleskjøpet Agri. Fure kommer fra jobben som konsernsjef i NorSun og er en industribygger med stort engasjement for norsk landbruk. – Verdiene den norske bonden skaper gjennom sitt eget samvirke Felleskjøpet har stor nasjonal betydning. Jeg ser frem til å utvikle Felleskjøpet som en positiv kraft for bonden og samfunnet, sier Fure.

Les mer
IKM Rada Marita Meland Tunes_crop

IKM kjøper seg inn i Rada Engineering & Consulting Norge AS

Rada Norge AS har sitt hovedfokus mot samferdsel, infrastruktur

Som en del av IKM gruppens strategi, er det inngått en avtale om kjøp av 53% aksjene i Rada Engineering & Consulting Norge AS (Rada Norge AS). IKM Rada AS vil være gjeldende fra 01.01.2021.  Dette kjøpet, sammen med kjøpet av Acona AS, i begynnelsen av Desember, vil styrke IKM og IKM Consultants betydelig innen konsulenttjenester, både for det norske, men også det internasjonale markedet. 

Les mer