Maintech leie crop

Har opparbeidet oss en arbeidsstokk med dyktige og erfarne vedlikeholdsledere

Teknisk sjef eller Vedlikeholdssjef til utlån

En av de viktigste prosessene i ethvert selskap er å vedlikeholde produksjonsutstyret. Sikker og lønnsom drift er fundamentet for alle virksomheter. Derfor er man avhengig av en vedlikeholdsavdeling som arbeider strukturert med kontinuitet.

I en normal arbeidshverdag skjer det endringer enhver organisasjon må takle. I perioder opplever de fleste at nøkkelpersoner bytter jobb, tar permisjoner eller blir opptatt i prosjekter som gjør at de er ute fra sine faste posisjoner for kortere eller lengre tid. Ofte får man ikke kvalifisert arbeidskraft til å "hoppe inn" på kort varsel. Dermed kan organisasjonen miste kontinuitet i viktig arbeid.

Det finnes en løsning:

MainTech bistår Norsk Industri til sikker, lønnsom og pålitelig drift. Vi har opparbeidet oss en arbeidsstokk med dyktige og erfarne vedlikeholdsledere. De siste årene har vi bidratt sammen med industri for å sikre kontinuitet i viktige prosesser mens rekruttering etter faste ressurser pågår, eller ved permisjoner.

MainTech har kollegaer som kan gå rett inn de fleste organisasjoner og bidra til at fokus og struktur opprettholdes i utfordrende perioder for ditt selskap. Samtidige kan ofte "nye øyer og erfaringer" gi verdi for deres pågående prosesser. Dette gir kontinuitet.

Vi har Vedlikeholdssjef eller Teknisk Sjef til leie. Dette kan være for kortere eller lengre perioder.  

For ytterligere informasjon, se; http://www.maintech.no/om-maintech/nyheter/teknisk-sjef-eller-vedlikeholdssjef-til-utlaan/#.XtdE225uKUk

Skydda vernesko crop

Skydda på lag med Reebok: Lanserer unik vernesko

Er perfekt for arbeideren som står, går mye og er fysisk aktiv på jobb

Sportsgiganten Reebok tar steget ut i arbeidslivet. I samarbeid med den verdenskjente merkevaren tilbyr Skydda nå vernesko designet med sportsteknologi. - Det er gøy, og ikke minst inspirerende for oss i Skydda å kunne tilby Reebok-sko til det nordiske HMS-markedet.

Les mer
Egil Reidar Orsal

Lossing av dekksutstyr til Nexans Aurora

Totalt skal tre båtlaster med toppsideutstyr lossast ved Ulstein Verft

I løpet av eit par hektiske dagar har heile 197 løft med dekksutstyr til kabelleggingsskipet Nexans Aurora vorte løfta på land ved Ulstein Verft. Det største enkeltløftet var ein kabel-capstan som åleine veg 176 tonn.

Les mer
NORD-Condition-Monitoring_print crop

NORD utvider med nye produkter og strategiske investeringer

Konsepter for tilstandsovervåking og forebyggende vedlikehold er viktig

Getriebebau NORD GmbH & Co. KG oppnådde en solid og målrettet vekst i regnskapsåret 2019, noe som ble gjenspeilet i en økning i salget på 750 millioner euro. Investeringer i avdelinger og logistikk bidro til ytterligere stimulans. NORD ligger også godt an i den nåværende krisen. Utviklingsaktiviteter og investeringer går som planlagt, slik at NORD kan beholde posisjonen som en sterk partner i drivteknologisektoren.

Les mer
MDV 03 20 kollasj crop

Min Drift og Vedlikehold 03 2020 er publisert

Skal industrien fortsatt kunne konkurrere er vi avhengig av å få inn kvalifisert arbeidskraft skriver Norsk Industri. Dette utsagnet viser hvor avhengig det norske samfunnet er av kvalifisert arbeidskraft. Det er en pågående diskusjon om retningen på utdanningen i Norge.

Les mer