Overflate kurs crop

Kursdeltakeren får lengre tid til å bearbeide kursmateriellet før eksamen

Tidseffektivt og kostnadsbesparende kurs i FROSIO overflatebehandling

Som eneste aktør i Norge tilbyr Kiwa nå FROSIO Overflatebehandling som blended learning. Blended learning betyr at første del av kurset gjennomføres online med en blanding av forelesninger og individuelle oppgaver. Andre del, som består av repetisjon, praktiske øvelser og eksamen, gjennomføres ved oppmøte på lokasjon. Dette er kostnadsbesparende og tidseffektivt for både bedrifter og kursdeltakere.

- Vi opplever at denne kursformen harmonerer bedre med den måten vi arbeider på i dag, samtidig som terskelen for å melde seg på kurs blir lavere da man kutter reisetid og kostnader knyttet til dette. Det er en kort vei til kunnskap, sier Johan Kolseth Rian, ansvarlig for utvikling av kurs og konsulenttjenester hos Kiwa.

Kvalitet og læringsutbytte er uendret
Tidligere har kurset blitt gjennomført over en periode på 2 uker. Nå vil kursets forelesninger strekke seg over en lengre tidsperiode som gjør det enklere å kombinere kurset med jobb.

- Kursdeltakeren får dermed lengre tid til å bearbeide kursmateriellet før eksamen, samtidig som kursleder er tilgjengelig for spørsmål i tidsrommet mellom forelesningene, sier Andreas Vestre, konsulent for korrosjon og overflatebehandling hos Kiwa.

Et bærekraftig valg
Onlinekurs og blended learning er et åpenbart bærekraftig valg. At deler av kurset ikke er avhengig av fysisk oppmøte betyr færre hotellovernattinger, eventuelle flyturer, kollektivreiser og taxiturer under oppholdet. Samtidig gir det større fleksibilitet og fritid i forhold til egen arbeidssituasjon.

Svært positive tilbakemeldinger
Kiwa har de siste årene økt tilbudet innen online videoundervisning og tilbakemeldingene fra kunder har vært utelukkende positive.

- Jeg må innrømme at jeg var litt spent på undervisningsformen, spesielt i forhold til gruppearbeid, men dette fungerte fint! Teams som undervisningsplattform fungerte godt selv om jeg ikke hadde mye erfaring i bruk av plattformen fra før. Undervisningsmetoden fungerte veldig bra, og kvaliteten på opplæringen var like god som i et klasserom. Jeg deltar gjerne på flere onlinekurs hos Kiwa, skriver Svein Ole Lundqvist, HMS-rådgiver teknisk avdeling hos Bodø kommune, på mail.

 

Kollasj MDV 02 2021 crop

Min Drift og Vedlikehold 02 2021 er publisert

Deler av norsk næringsliv går godt, et gjelder i flere industrielle sektorer. – Bilindustrien går ganske bra verden rundt, bygg går ganske bra, personlig pleie går ganske bra, fordi det er etterspørsel hos sluttkundene, sier Koenig. Han er konsernsjef i Elkem. Norsk Hydro vurderer å hente kapital til satsinger på hydrogen, vindkraft og solkraft. Det skal også investere 2,5–3 milliarder kroner innen batterier. Og det finnes flere eksempler på planer om økt aktivitet i industrien. 

Les mer
Tine vedlikehold crop

MainTech hjelper Tine med prosjektet Konkurransekraft Vedlikehold

Vil vært engasjert i flere sentrale prosjekter innenfor vedlikeholdsområdet

Tine er, som en av Norges viktige hjørnestensbedrifter med all sin historie, et selskap hver enkelt av oss har et forhold til. Med 30 meierier og lokal forankring over hele landet, er Tine en del av den norske kulturarven. Med over 10 000 melkebønder på eiersiden, er det mange arbeidsplasser direkte og indirekte knyttet til selskapet.

Les mer
SAP bærekraftig crop

SAPs nye servicepakke hjelper virksomheter med å bli grønnere

Pakken inneholder analyse- og rapporteringsverktøy

SAP introduserer en ny servicepakke som hjelper bedrifter med å skape bærekraftig data som støtter en effektiv og ansvarlig drift. Det gjør det mulig for bedrifter å benytte et bærekraftig perspektiv i hele deres verdiskapningsprosess, noe som også fører til at man tenker nytt når det kommer til drift og beslutningstaking.

Les mer
NORD-IE5plus-motor crop

Energibesparende synkronmotorer setter nye standarder

Energibesparende, kostnadseffektiv og miljøvennlig: Den nye IE5+-synkronmotoren fra NORD DRIVESYSTEMS setter nye standarder. Den nye motoren er nå også tilgjengelig i ventilerte eller glatte versjoner med en effekt på opptil 4,0 kW. Ved behov kan motorene leveres med en svært glatt overflate eller overflatebehandlingen nsd tupH.

Les mer