Wictus Xcelerate crop

Kan sikre at produksjonsbatchen blir fullført automatisk

Utvidet ubemannet produksjon med Xcelerate

Xcelerate, som forhandels av Wictus AS, er ment for lasting av arbeidsstykker i én maskin om gangen – enten det er en ny eller gammel fresemaskin, en dreiebenk, en målemaskin, en slipemaskin eller en annen type maskin.

Xcelerate kan sikre at produksjonsbatchen blir fullført automatisk. Når Xcelerate ikke er i bruk, er CNC-maskinen tilgjengelig for bruk i vanlig produksjon. Med Xcelerate vil produktiviteten øke, og produksjonen blir mer fleksibel og oftere ubemannet. Dette gjør at du kan konsentrere deg om mer utfordrende arbeid i arbeidstiden.

I tillegg til å hjelpe deg å produsere raskere, gjør Xcelerate det med høy driftssikkerhet og presisjon. Dermed kan du trygt ta imot flere bestillinger. Xcelerate er dessuten svært fleksibel. Du kan enkelt konfigurere dine egne Griper-fingre og innlegg. Enkel bruk er en annen stor fordel, som betyr at Xcelerate blir lønnsom i løpet av en uke. Denne lønnsomheten fortsetter bare å vokse etterhvert som de ansatte blir bedre kjent med Xcelerate. Praktisk erfaring viser at Xcelerate betaler seg selv innen ett til et og et halvt år. Innen den tid vil arbeidsmetoden være godt etablert i produksjonsmiljøet – og ja, flere Xcelerate-enheter blir ofte tatt i bruk for å styrke teamet enda mer.

For ytterligere informasjon, se; http://www.wictus.no/aktuelt/utvidet-ubemannet-produksjon-med-xcelerate

 

 

Skydda vernesko crop

Skydda på lag med Reebok: Lanserer unik vernesko

Er perfekt for arbeideren som står, går mye og er fysisk aktiv på jobb

Sportsgiganten Reebok tar steget ut i arbeidslivet. I samarbeid med den verdenskjente merkevaren tilbyr Skydda nå vernesko designet med sportsteknologi. - Det er gøy, og ikke minst inspirerende for oss i Skydda å kunne tilby Reebok-sko til det nordiske HMS-markedet.

Les mer
Egil Reidar Orsal

Lossing av dekksutstyr til Nexans Aurora

Totalt skal tre båtlaster med toppsideutstyr lossast ved Ulstein Verft

I løpet av eit par hektiske dagar har heile 197 løft med dekksutstyr til kabelleggingsskipet Nexans Aurora vorte løfta på land ved Ulstein Verft. Det største enkeltløftet var ein kabel-capstan som åleine veg 176 tonn.

Les mer
NORD-Condition-Monitoring_print crop

NORD utvider med nye produkter og strategiske investeringer

Konsepter for tilstandsovervåking og forebyggende vedlikehold er viktig

Getriebebau NORD GmbH & Co. KG oppnådde en solid og målrettet vekst i regnskapsåret 2019, noe som ble gjenspeilet i en økning i salget på 750 millioner euro. Investeringer i avdelinger og logistikk bidro til ytterligere stimulans. NORD ligger også godt an i den nåværende krisen. Utviklingsaktiviteter og investeringer går som planlagt, slik at NORD kan beholde posisjonen som en sterk partner i drivteknologisektoren.

Les mer
MDV 03 20 kollasj crop

Min Drift og Vedlikehold 03 2020 er publisert

Skal industrien fortsatt kunne konkurrere er vi avhengig av å få inn kvalifisert arbeidskraft skriver Norsk Industri. Dette utsagnet viser hvor avhengig det norske samfunnet er av kvalifisert arbeidskraft. Det er en pågående diskusjon om retningen på utdanningen i Norge.

Les mer