NFV F_Rehman crop

Vedlikeholdsforeningen blir mer operativ

NFV valgte i april et nytt styre, med Fahad Rehman som styreleder. Allerede kan medlemmene merke endringer i kursen. – Det er lagt mange gode strategiske planer, og styret skal først og fremst være rammegivende. Men vi må også sørge for at oppgavene gjennomføres, sier Rehman.

Rehman har selv og kompetanse innen vedlikehold. Han er utdannet flyingeniør, har mastergrad i vedlikehold og har gått i lære hos Per Schjølberg. I tillegg har han og MBA i Strategi og finans og i Innovasjon og entreprenørskap. I dag er han vedlikeholdsdirektør i Elkem AS.

– Jeg er ikke helt fornøyd, jeg er egentlig litt utålmodig av meg og vil hele tiden gjøre mer. Men jeg har lært meg å være tålmodig nok til at vi kan skape en god prosess. Folket må involveres i prosessene.

Les hele artikkelen her.

NORD-NORDAC-ON-PURE crop

Den nye NORDAC ON PURE Ideell for mat- og drikkeindustrien

Ideell for mat og drikke

 De desentraliserte NORDAC ON frekvensomformerne fra NORD DRIVESYSTEMS er spesialdesignet for kravene til horisontal transportørteknologi. NORDAC ON PURE i vaske-down-design har nsd tupH overflatebehandling og er det riktige valget for bruk i mat- og drikkevareindustrien, spesielt når det gjelder høye hygienekrav.

Nesscco Marius (002) crop

Nessco ønsker velkommen en ny produktsjef

Nessco, en ledende leverandør av trykkluftløsninger i Norge, har ansatt ny produktsjef for kompressor og etterbehandling. Marius E. Aasheim har en mastergrad i ingeniørvitenskap fra NTNU

Xylem crop

Hva skal du pumpe

Få fagfolk og bedrifter har spesialisert seg på pumpeteknologi og valg av pumpeløsninger. I prosessindustri, og vann og avløpsbransjen er det i stor utstrekning faste installasjoner. Men ofte er det behov for en pumpeløsning kun i relativt kort tidsperiode. For ikke-permanente installasjoner kan driftsforholdene bli svært forskjellige. 

Marthe Thu

Zooca og Skretting går sammen om å utvikle en banebrytende fôr-løsning i startfôr-segmentet

Zooca® (Calanus AS), en pioner innenfor produksjon av bærekraftige marine ingredienser, og Skretting, en global innovasjonsdrevet leverandør av fôr til akvakulturnæringen, kunngjør et spennende partnerskap rettet mot utviklingen av et nyskapende og bærekraftig start-fôr. Målet er å dra nytte av Zoocas ekspertise innen høsting og prosessering av Calanus finmarchicus, bedre kjent som raudåte, en liten marin hoppekreps rik på essensielle næringsstoffer.