Watson Marlow crop

Lokal kunnskap og innsikt er avgjørende for forholdet vårt til kundene

WMFTG utvider støtten i Norden med direktesalgskontorer i Finland og Norge

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) har utvidet sitt direktesalg og sin tekniske støtte til kunder i Norden gjennom å åpne kontorer i Finland og Norge. De nye kontorene skal styrke salgsområdet i Norden enda mer og vil arbeide side om side med eksisterende virksomheter i Danmark og Sverige.

Den offisielle åpningen fant sted den 1. september 2020 og er WMFTG sitt nyeste bidrag til å tilby kundefokusert strategi for global støtte koblet med lokale løsninger.

De nye salgskontorene hos Watson-Marlow med sete i Vantaa (Finland) og Skedsmokorset (Norge) skal ledes av Per Nielssen Kjelgaard, regional salgsadministrator for Norden. I en kommentar til åpningen av virksomhetene, sa han: “Jeg synes det er veldig spennende å få lede enda et nytt og positivt kapittel som styrker merket vårt i de nordiske landene. I mange år har kundene våre kunnet kjøpe produktene og teknologien vår – men har ikke alltid hatt mulighet for tilgang til støtte fra våre egne team. Vårt syn er at lokal kunnskap og innsikt er avgjørende for forholdet vårt til kundene. Det er det kundene forventer og vil ha. Vi ser veldig frem til å sette i sving og innlede spennende samtaler med gamle og nye kunder og partnere.”
Watson-Marlow Nordic er del av Watson-Marlow Fluid Technology Group, som har et globalt nettverk av virksomheter som inkluderer ti fabrikker og 37 direktesalgskontorer. Selskapet er del av Spirax-Sarco Engineering plc Group, med hovedsete i Falmouth i England.

For mer informasjon; www.wmftg.com

AGILOX _OCF crop

Nytt "Intelligent styrt kjøretøy" (IGV): Autonom balansert gaffeltruck styres av svermintelligens

Kan plukke opp paller, sprinkelkasser og lastbeholdere med vekt opp til 1500 kg

Etter “ONE” kommer “OCF”: AGILOX utvider sitt sortiment med intelligent styrte kjøretøy ved å introdusere en ny, autonom balansert gaffeltruck som kan kjøre i alle retninger og fungere med svermintelligens. Slik har AGILOX gått inn på et nytt bruksområde: klassisk intralogistikk i inngående/utgående lagertransport og lagring.

Les mer
Orevas SAR crop

Avfallshåndteringsselskapet SAR Gruppen implementerer Infor EAM med Prevas

Infor EAM inngår som løsning for vedlikeholdsstyring

SAR Gruppen, som håndterer farlig avfall, er i startfasen med implementering av Infor CloudSuite på sine anlegg fra Stavanger i sør til Hammerfest i nord. Infor CloudSuite, med Infor EAM som en viktig bestanddel, er en portefølje av løsninger fra Infor utviklet for skyen som gjør samhandling i organisasjoner enklere.

Les mer
OneRobot eys crop

OnRobot utvider produktegenskaper og gir kunder mulighet til å bruke verktøy med stadig utvidede applikasjoner

Tradisjonelle industriroboter med bare ett formål taper terreng

OnRobot viser sitt engasjement for kontinuerlig og rask produktforbedring med lanseringen av en programvareoppdatering for det populære ‘Eyes’-synssystemet. Oppdateringen er en del av en bred programfokusert strategi for å gi OnRobots kunder løpende forbedringer i produktporteføljen.

Les mer
TESS fjerner vann crop

Fjerner vann og forurensning fra hydraulikkolje

Kan inneholde opp mot 75 prosent vannmetning

TESS tilbyr en bredt sortiment av servicetilbud, som periodisk vedlikehold, sertifisering, reparasjon, validering og sikkerhetstesting. Det siste tilskuddet i serviceporteføljen er fjerning av vann og smuss i hydraulikkolje. TESS benytter en oljeslynge som sentrifugerer ut vann og forurensning fra hydraulikkoljen.

Les mer