Watson Marlow crop

Lokal kunnskap og innsikt er avgjørende for forholdet vårt til kundene

WMFTG utvider støtten i Norden med direktesalgskontorer i Finland og Norge

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) har utvidet sitt direktesalg og sin tekniske støtte til kunder i Norden gjennom å åpne kontorer i Finland og Norge. De nye kontorene skal styrke salgsområdet i Norden enda mer og vil arbeide side om side med eksisterende virksomheter i Danmark og Sverige.

Den offisielle åpningen fant sted den 1. september 2020 og er WMFTG sitt nyeste bidrag til å tilby kundefokusert strategi for global støtte koblet med lokale løsninger.

De nye salgskontorene hos Watson-Marlow med sete i Vantaa (Finland) og Skedsmokorset (Norge) skal ledes av Per Nielssen Kjelgaard, regional salgsadministrator for Norden. I en kommentar til åpningen av virksomhetene, sa han: “Jeg synes det er veldig spennende å få lede enda et nytt og positivt kapittel som styrker merket vårt i de nordiske landene. I mange år har kundene våre kunnet kjøpe produktene og teknologien vår – men har ikke alltid hatt mulighet for tilgang til støtte fra våre egne team. Vårt syn er at lokal kunnskap og innsikt er avgjørende for forholdet vårt til kundene. Det er det kundene forventer og vil ha. Vi ser veldig frem til å sette i sving og innlede spennende samtaler med gamle og nye kunder og partnere.”
Watson-Marlow Nordic er del av Watson-Marlow Fluid Technology Group, som har et globalt nettverk av virksomheter som inkluderer ti fabrikker og 37 direktesalgskontorer. Selskapet er del av Spirax-Sarco Engineering plc Group, med hovedsete i Falmouth i England.

For mer informasjon; www.wmftg.com

MIDSECTION OF WOMAN WORKING WITH MOBILE PHONE

9 av 10 selskaper som bruker AI til å forbedre KPI-er ser tydelige forbedringer

Et flertall av bedriftsledere ser behovet for å forbedre organisasjonens nøkkelindikatorer (KPIer). Kun en tredjedel har tatt i bruk AI i KPI-arbeidet, men de som gjør det ser raskt forbedringer i hvordan de kan analysere virksomheten og ta bedre beslutninger. Det viser en ny rapport fra MIT Sloan Management Review og Boston Consulting Group (BCG).

Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad. 

OO Logistikksenter Ålesund crop

Otto Olsen AS styrker sin markedsposisjon gjennom overtakelse av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund

Otto Olsen AS, en ledende leverandør innen tekniske løsninger og produkter i Norge, kunngjør med glede overtakelsen av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund. Denne overtagelsen vil ytterligere styrke Otto Olsen AS sin tilstedeværelse i det norske markedet. Transaksjonen forventes å bli avsluttet 30. april 2024.

Bygger verdens grønneste sinkverk

Bygger verdens grønneste sinkverk

I industribygda Odda er Fastlands-Norges største industriprosjekt, med en samlet investeringsramme på 850 millioner euro, nå i ferd med å realiseres. – Boliden har lagt 850 millioner Euro på bordet og bygger nå verdens grønneste sinkverk i Odda.