Norclean crop

Service hos et sertifisert serviceverksted, gir 1 års forlenget garanti

Norclean blir Skyddas nye servicepunkt

Nå har vi endelig fått på plass et sertifisert Sundström-verksted i Midt-Norge. Det sparer både tid og penger for bedriftene i denne delen av Norge, sier Karoline Klatran, markedssjef i Skydda Norge. I samarbeid med ​Norclean AS i Molde kan Skydda Norge nå tilby service på åndedrettsvern i Midt-Norge.

Heidi Finnøy, leder for salg og markedsføring i Norclean AS, forteller at den nye serviceavtalen gir mange fordeler for kunden.

- Det er absolutt anbefalt å ta en servicesjekk en gang i året for at produktene skal vare så lengst som mulig og dette gir også utvidet garanti, forklarer hun. 

- Spar tid og penger

Ved å foreta årlig service hos et sertifisert serviceverksted, gis det 1 års forlenget garanti (inntil 3 år totalt).

- Vi har lang erfaring og og et stort utvalg. Med et sertifisert Sundström serviceverksted i Midt-Norge trenger man ikke lenger å bruke like lang tid som tidligere på å sende og bestille produkter. Kundene sparer også både tid og penger på å gjøre service og ikke minst sørge for godt vedlikehold i stedet for å bytte ut hele vifta, sier Heidi Finnøy.

​Hun understreker viktigheten av å bruke personlig verneutstyr slik som filter- og viftedrevne åndedrettsvern. Finnøy har inntrykk av at mange industriarbeidere er flinke til å bruke personlig verneutstyr, men at det er også mange som kunne vært enda flinkere. 

- Selv om man ikke nødvendigvis ser eller lukter partikler og gasser, så kan det være mye i lufta der man arbeider, påpeker salg- og markedsføringslederen.

Skaper trygget sammen

Norclean AS er et nisjefirma med skreddersydde produkter innen overflatebehandling, rengjøring og filtrering innen industri, skip og offshore. Selskapet har over 25 års erfaring i bransjen og har i flere år samarbeidet med Skydda. 

Med den nye serviceavtalen styrker de to bedriftene sitt samarbeid for å skape en tryggere hverdag på ulike arbeidsplasser. Samarbeidet bidrar også til at begge bedriftene kan bruke mer av hverandres kompetanse innen Sundström-produktene.

- Vi er godt fornøyde med å samarbeide med Skydda. Her får vi god og rask service i tillegg til at det er et bra oppdatert produktutvalg. Vi får også god informasjon om produktnyheter, sier Finnøy. 

- Både Skydda og Norclean ønsker å gi kundene best mulig oppfølging. Sammen vil vi bidra med råd og kompetanse, levere utstyr, og ta vedlikehold og service - noe som er en sikkerhet for kundene våre. Sammen skaper vi trygghet på arbeidsplassen, sier K b÷,løpå<Z  aroline Klatran, markedssjef i Skydda.

 

Boomi IFS crop

Dataintegreringsplattformen til Boomi støtter kunder av IFS med neste generasjons konnektivitet

Betyr at IFS’ kunder nå kan få tilgang til det digitalt sentralbordet

Forretningssystemleverandøren IFS, kunngjør i dag sitt nye samarbeid med Boomi™, en Dell Technologies™ bedrift. Resultatet er en teknologi-stack som kombinerer klasseledende ERP-systemer, driftssystemer (EAM) og tjenesteleveransesystemer (FSM), med et digitalt sentralbord som forener industriell prosessekspertise, med smidighet i skyen.

Les mer
Øwre-johnsenkomplett_sjøvannstasjon crop2

Ny komplett pumperigg

Riggen leveres komplett sammenstilt med filter og ventiler

Øwre-Johnsene skal levere en komplett selvsugende pumperigg for sjøvann. Denne gangen med vesentlig større kapasitet enn tidligere leveranse Denne leveransen er uten UV-filter, men med 2 pumper og med en total kapasitet på 420 m3/h.

Les mer
ABAX crop

ABAX blir CO2-nøytral innen 2022

Vil sikre at hele bedriften benytter beste praksis

ABAX Group hat annonserte at de har som mål om å bli karbonnøytrale innen 2022. For å nå dette målet, vil ABAX fokusere på følgende områder: Effektiv bruk av energi, kjøp av CO2-kvoter, utvikling av nye løsninger og innkjøp av ren energi.

Les mer
VEGAMET-VEGAPULS-crop

Radar, en bedre ultralyd

Spesielt utviklet for måletekniske enkle applikasjoner

VEGA utvider leveringsprogrammet av radarbaserte nivåmålere med prisgunstige enheter for enkle applikasjoner. For noen få år siden startet en ny tidsalder for radarbaserte nivåmålere når VEGAPULS- instrumenter basert på 80GHz måleteknologi ble introdusert.

Les mer