Seco JETI ISO Complete Range crop

Seco Tools utvider serien av Jetstream ® holdere for standard ISO-dreiing

Seco Tools har annonsert en utvidelse av den integrerte Jetstream Tooling®-teknologien (JETI) med et komplett utvalg av holdere for standard ISO-dreiing. Den brukervennlige integrerte kjølevæsketeknologien forlenger verktøyets levetid betydelig, samtidig som oppsettet og indekseringstidene forkortes takket være en ny skrueklemme og fraværet av utvendige slanger.

Ved å plassere kjølevæske under høytrykk direkte i skjæreområdet sikrer JETI-teknologien overlegen spon- og temperaturkontroll. For ytterligere prosessoptimalisering er holderne utstyrt med Jetstream Tooling® Duo utstyrt med et ekstra kjølevæskeuttak fra klaringssiden, som kan slås på eller av, avhengig av kravene til bearbeidingen. Som et resultat av dette kan du kjøre med mye høyere skjæredata uten å påvirke programsikkerheten for ISO-S-, ISO-M- eller ISO-P-fresing.

Det utvidede JETI-utvalget av standard ISO-holdere ble først introdusert for MDT-, X4-, 150.10- og Snap-Tap®-holdere, og det inneholder 182 nye produkter for alle tommeholdere, metriske holdere og Seco-Capto™-holdere. Hvis du vil ha mer informasjon om hele utvalget av JETI ISO-verktøyholdere, kan du kontakte en lokal Seco-representant eller gå til produktsiden for JETI-holdere.

 

 

Martin Fjellanger Telenor

Ny sikkerhetsrapport: – Aldri før vært så krevende å bygge digital sikkerhet

Avanserte digitale trusselaktører utfordrer den globale teknologiindustrien

Handelskonflikt, stormaktrivalisering og et mer sammensatt internasjonalt trusselbilde skaper uro i teknologiindustrien. – Et krevende trusselbilde krever tydeligere ansvarsforhold og nye samarbeidsmodeller mellom oss som er ansvarlig for Norges digitale forsvarsverk, sier sikkerhetsdirektør Hanne Tangen Nilsen.

Les mer
West Hercules corona crop

Slik holdt de koronaviruset unna oljeriggene

Måtte naturligvis øke frekvensen på rengjøring. Foto: Ole Jørgen Bratland

Da tiltakene mot koronapandemien for alvor ble iverksatt i Norge, visste arbeiderne ute på oljeplattformene lite om hva som utspilte seg på fastlandet. Det gjorde kantine- og serviceselskapet Sodexo, som satte i gang dramatiske tiltak for å hindre at smitten skulle spre seg i de sårbare småsamfunnene i Nordsjøen.

Les mer
Alfa laval service crop

Servicesett for hygienisk væskehåndtering med reservedeler: Alt på ett sted for raskere gjennomført service

Det er betydelige fordeler med servicesett fremfor enkle reservedeler

Tre av de viktigste faktorene for å gjennomføre service med minimale avbrudd i produksjonsprosessen er hastighet, kvalitet og pålitelighet i leverandørkjeden for reservedeler. Originale servicesett for hygienisk væskehåndtering fra Alfa Laval inneholder alle nødvendige reservedeler for å takle havarier, reparasjoner og planlagt forebyggende vedlikehold – raskt!

Les mer
ABB Agility crop

ABBs nye analyse- og AI-programvare hjelper produsenter med å optimalisere driften under krevende markedsforhold

Industribedrifter typisk er i stand til å bruke bare 20 prosent av dataene

ABB lanserer analyseprogramvare og -tjenester som kombinerer driftsdata med engineering og IT-data for å levere handlekraftig intelligens. ABB Ability ™ Genix Industrial Analytics og AI Suite er en avansert, skalerbar analyseplattform med forhåndsbygde, brukervennlige applikasjoner og tjenester.

Les mer