AVEVA data crop

Et forhold mange glemmer å ta hensyn til er vedlikeholdet av vedlikeholdssysteme

Godt vedlikehold er avhengig av gode data

Det er utviklet mange systemer for å styre og optimalisere vedlikeholdet i en bedrift. Kvaliteten på vedlikeholdet blir ikke bedre enn kvaliteten som danner grunnlaget for beslutningene, for eksempel dataene. Et forhold mange glemmer å ta hensyn til er vedlikeholdet av vedlikeholdssystemene.

Noen leverandører har tenkt på både vedlikehold av utstyr, dataene og systemene.

AVEVA er en betydelig leverandør av datasystemer, som også omfatter vedlikeholdsløsninger, til industrien. Selskapet har historie tilbake til etableringen av programvareselskapet Wonderware i 1988. Det selskapet introduserte Windows som operativsystem for industriell bruk. Opp gjennom årene er det samlet mye erfaring fra industriell virksomhet. Denne erfaringen er grunnlaget for den brede produktporteføljen som AVEVA tilbyr i dag.

Oppetid er en avgjørende faktor i produksjonen. Vedlikehold må tilpasses og optimaliseres produksjonsplanene. Det kan være vanskelig nok å få tilpasset optimalt vedlikehold av teknisk utstyr i den daglige driften. Langt verre har det vist seg å være å sette av tid til vedlikehold av vedlikeholdssystemene. – Moderen teknologi forenkler denne problemstillingen, forteller Albert Vique fra AVEVA. Med sky teknologi blir det enklere å vedlikeholde programvare løsninger. Leverandøren av systemene tar ansvaret for oppdatering. Ved at AVEVA leverer produkter og løsninger som en Software as a Service (SAAS), reduseres brukernes tid til å vedlikeholde systemene.

Last ned hele artiklen i siste utgave av Min Drift & Vedlikehold

Ragasco - Effektivare lagerstyrning och mindre svinn crop

Effektiv lagerstyring og redusert svinn med HxGN EAM

Hexagon Ragasco, verdensledende produsent av kompositt gassbeholdere, har oppnådd stor suksess gjennom effektiv og automatisert produksjon med minimal nedetid. Prevas har bistått med implementering av lagerstyring i HxGN EAM. 

Dormer E55 - Power Tool Taps crop

Dormer Pramet tilbyr større utvalg av sporing, runde HSS-verktøy og vedlikeholdsløsninger

Dormer Pramet utvider produktporteføljen for sporing og avstikking og introduserer nye HSS-bor, gjengetapper og vedlikeholdsverktøy med høstens produktlansering.

TXO ledere crop

Infinigate i nytt samarbeid med TXOne - skal styrke OT-sikkerheten i industrien

Tradisjonelle IT-sikkerhetsløsninger er ikke tilstrekkelige

OT-Cybersikkerhetsselskapet TXOne kunngjør i dag at de har inngått en ny samarbeidsavtale med IT-sikkerhetsdistributøren Infinigate. Samarbeidet er en del av begge parters arbeid med å styrke OT-sikkerheten for bedrifter innen industri, produksjon og kritisk infrastruktur. 

Les mer
Nofitech_Schneider crop

Effektiviserer med fokus på bærekraft

Går mot strømmen og intensiverer arbeidet med bærekraft

Nofitech utvider samarbeidet med Schneider Electric med ny bærekraftstrategi: - Energi- og ressurseffektivisering styrker både oppdretterne og oss. Flere leverandører til havbruksnæringen merker at ulike uventede faktorer har gitt økt investeringsrisiko og satt en plutselig brems på innkjøp av grønn teknologi.

Les mer