GH_mvest crop

Havlandet Havbruk AS signerer avtale med EG Maintenance for effektiv administrasjon av vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance. Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter. Derfor har Havlandet Havbruk og EG Maintenance nå signert en avtale for implementering av EG Maintenance-systemet. 

Vegard Liland, Prosjektleder i Havlandet Havbruk, uttaler:"I tillegg til eksisterende anlegg jobber Havlandet med å realisere over 70 mål med ny torskeindustri på Gaddholmen, i form av settefisk og matfiskanlegg. Vi er helt avhengig av samarbeid med de beste leverandørene for å nå våre mål om å produsere den beste fisken."

Havlandet Havbruk AShar base iFlorøoghar i over to tiår drevet med bærekraftig oppdrett av torsk på land–og er i dag Norges ledende oppdretter av torskeyngel og -stamfisk. Havlandeter fra før kunde av EG InControlfor digital internkontroll.

"Vi ser frem til et vellykket samarbeid med Havlandet Havbruk AS og er glade for å kunne støtte dem i deres mål om å oppnå optimal driftseffektivitet og pålitelighet på teknisk utstyr," sier Erik Egeberg, Salgsleder EG Maintenance.

Om Havlandet Havbruk AS:

Havlandet Havbruk AShar base i Florøoghar i over to tiår drevet med bærekraftig oppdrett av torsk på land–og er i dag Norges ledende oppdretter av torskeyngel og -stamfisk. I tillegg til det nye og energieffektive torskeanlegg på Gaddholmen produserer Havlandet også den effektive lusespiseren berggylt på egen lokalitet og var 2. aktør i Norge som produsert slakteklar laks på land i Havlandet RAS Pilotanlegg. 

Om EG Maintenance:

EG Maintenance er en ledende leverandør av digitale vedlikeholdssystemer som hjelper bedrifter med å optimalisere vedlikeholdsprosesser, redusere nedetid og øke driftssikkerheten. Med omfattende erfaring og ekspertise innen bransjen tilbyr EG Maintenance moderne løsninger for å imøtekomme kundenes unike behov.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

OO oppkjøp Jan-Erik Storsve og Øyvind Nistad crop

Otto Olsen AS utvider produktporteføljen med oppkjøp av TR Fastenings Norge AS

Otto Olsen AS kunngjør fullført oppkjøp av TR Fastenings Norge AS, en betydelig utvidelse av sin allerede omfattende produktportefølje. Som en anerkjent norskeid virksomhet med solid erfaring og høy teknisk ekspertise, leverer Otto Olsen AS allerede et bredt spekter av produkter til ulike industrier.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.