Busch lamellvakuumpumpe crop

Resultatet er klart i favør av den oljesmurte lamellvakuumpumpen.

Høy vakuumeffektivitet med ledende teknologi

Lamellvakuumpumpe vinner effektivitetstest ved direkte sammenligning. Busch Vakuumteknikks R5 lamellvakuumpumpe og en konvensjonell oljeforseglet skruevakuumpumpe har blitt testet av TÜV SÜD med henblikk på pumpekapasitet, strømforbruk og tømmingstid.

En nylig publisert sammenligningsstudie antyder at en oljeforseglet skruevakuumpumpe er overlegent best. Dette var imidlertid et testresultat som kom på bakgrunn av et testoppsett som virker veldig urealistisk. Nå har den uavhengige testorganisasjonen TÜV Süd også utført en sammenligning av de involverte vakuumpumpene. Denne testen innebar en mer realistisk simulering av en standard industriell prosess. Under disse forholdene, er resultatet klart i favør av den oljesmurte lamellvakuumpumpen.

Entydige resultater Resultatene fra de ulike testkjøringene var entydige: lamellvakuumpumpen (RVVP) evakuerer raskere (fig. 3) og bruker mindre energi enn skruevakuumpumpen (SVP). Avhengig av RVVPs angitte hastighet, resulterer dette i enda kortere pumpe-nedetid eller økte energibesparelser. For eksempel er RVVP 11 prosent raskere i 40 Hertz-modus, og sparer 42 prosent i strømforbruk ved sammenligning.

NORD-Cazaux-Rotorflex-Drehkolbenpumpe-crop

Driv teknologi for desentraliserte frittstående applikasjoner

Omformeren sikrer jevn start og stopp av motoren

NORD DRIVESYSTEMS leverer også applikasjonsoptimaliserte drivsystemer for kompakte mobile maskinsystemer som pumper eller vifter opp til 22 kW. For drift med variabel hastighet på slike maskiner som ofte bare har en eller noen få drivakser, kan NORDAC FLEX SK 200E frekvensomformeren monteres direkte på motoren eller i nærheten av motoren på maskinen.

Les mer
1157956591

SAP Carbon Footprint Management hjelper bedrifter med omstilling til økt bærekraft

Datadrevne tilnærming gjør det mulig for bedrifter å arbeide med bærekraft

SAP har lansert SAP Product Footprint Management, en ny skybasert løsning for selskaper som kan beregne CO2-avtrykket til produkter i hele verdikjeden. Løsningen tar hensyn til hele produktets livssyklus, hjelper bedrifter med å rapportere miljøpåvirkningen av produktene sine til regulerende myndigheter og resulterer i at produktene blir mer bærekraftige.

Les mer
Tools Bore hull crop

Kunsten å bore i metall

Før du begynner på selve boringen er det viktig å sørge for sikkerheten

Boring av et perfekt hull starter med å velge ut riktig bor i forhold til materialet og bormetoden du skal bruke. TOOLS har et svært bredt utvalg av metallbor, og du vil garantert finne det som passer perfekt til hullet du skal bore.

Les mer
Parker slange crop

Nye ultrahøytrykksslanger fra Parker forlenger levetiden ved høytrykksspyling

Resultatet er at farlige kontaminanter ikke blir luftbårne

Anlegg, skipsbygging og generell industri kan dra nytte av PFX30-50, som er klassifisert med et arbeidstrykk på opptil 301 MPa.Parker Hannifin lanserer PFX30-05, en DN8 ultrahøytrykksslange som gir forbedret levetid til bruk ved høytrykksspyling på industrinivå på tvers av sektorer, inkludert anlegg og skipsbygging.

Les mer