CEO_KUKA Nordic crop

Vi kan hjelpe kundene våre med å styrke deres konkurranseevne

Lederskifte for KUKA Nordic - digitalisering i fokus for den nye konsernsjefen

KUKA Nordic har gjort en utskiftning i stillingen som administrerende direktør. Tidligere salgssjef Joacim Lorentssontar et steg opp og tar over etter Jonas Glimdén - som igjen fortsetter innen KUKAs internasjonale organisasjon.

– Vi er i en ekspansiv æra for bransjen, med sterk digitalisering. Det føles veldig inspirerende å lede selskapet i denne tiden, sier Joacim Lorentsson.

I sitt nye oppdrag som administrerende direktør og klyngesjef (CEO Cluster Nordic & Russia) vil Joacim Lorentsson lede KUKAs virksomhet i Norden, Baltikum og Russland.

Ifølge Joacim Lorentsson vil digitaliseringen av industrien bli et stadig viktigere fokus for virksomheten.

– Å ha en dyp forståelse av hvordan man bygger digitale forretningsmodeller, bruker digital teknologi og bistår industrien med digitale løsninger som inkluderer roboter, blir stadig viktigere. Det er på dette feltet jeg selv har mine klareste styrker. I det perspektivet er KUKAs tilbud om virtuell igangkjøring akkurat riktig i tiden.

– Det er et sterkt konsept. Med det kan vi gjøre mye for å hjelpe kundene våre med å styrke deres konkurranseevne.

Et annet tydelig fokus for Joacim Lorentsson er markedene i Baltikum og Russland, som er ekspansive og vokser raskt.

– Jeg vil jobbe for å utvikle organisasjonen vår og lederteamet vårt gjennom hele klyngen, sier han.

NORD-Website-Relaunch crop

NORD DRIVESYSTEMS: Nye nettstedet er publisert

Har som mål å gjøre kjøpsprosessen enda mer effektiv

NORDs nettsted www.nord.com har fått en splitter ny design. Den nye designen betyr en enda mer brukervennlig nettopplevelse for kundene. Nettbutikken er blitt integrert i nettstedet og er nå satt i forbindelse med eksisterende tjenestetilbud. Flere forbedrede detaljer har gitt større brukervennlighet.

Les mer
Siemens Klippenberg crop

Nils Klippenberg ny toppleder i Siemens AS, Norge

Vi trenger både at politikere og næringsliv satser på smarte løsninger

Nils Klippenberg er ny administrerende direktør i Siemens AS, Norge. Klippenberg, som har hatt lederroller i Siemens siden 2007, vil nå ha to sentrale posisjoner i selskapet. Den nyansatte toppsjefen kommer fra stillingen som direktør for Smart Infrastructure i Siemens Norge og Norden, en rolle han skal fortsette i, i tillegg til rollen som toppsjef i Norge. 

Les mer
Felleskjøpet agri ny sjef crop

Svenn Ivar Fure blir ny konsernsjef i Felleskjøpet Agri SA

Landbruket og Felleskjøpet Agri står foran store endringer de neste årene

Svenn Ivar Fure er ansatt som ny konsernsjef i Felleskjøpet Agri. Fure kommer fra jobben som konsernsjef i NorSun og er en industribygger med stort engasjement for norsk landbruk. – Verdiene den norske bonden skaper gjennom sitt eget samvirke Felleskjøpet har stor nasjonal betydning. Jeg ser frem til å utvikle Felleskjøpet som en positiv kraft for bonden og samfunnet, sier Fure.

Les mer
IKM Rada Marita Meland Tunes_crop

IKM kjøper seg inn i Rada Engineering & Consulting Norge AS

Rada Norge AS har sitt hovedfokus mot samferdsel, infrastruktur

Som en del av IKM gruppens strategi, er det inngått en avtale om kjøp av 53% aksjene i Rada Engineering & Consulting Norge AS (Rada Norge AS). IKM Rada AS vil være gjeldende fra 01.01.2021.  Dette kjøpet, sammen med kjøpet av Acona AS, i begynnelsen av Desember, vil styrke IKM og IKM Consultants betydelig innen konsulenttjenester, både for det norske, men også det internasjonale markedet. 

Les mer