SKF smøring crop

Løsninger for vedlikeholdssmøring

Med rett smøring kan man øke oppetid på maskinene og produktiviteten. Feil smøring er årsak til omlag 40 prosent av alle tilfeller av for tidlig lagerhavari.

Rett smøring av lagrene kan hindre at lageret slites ut for tidlig og at maskiner må tas ut av drift for vedlikehold. Rett vedlikeholdssmøring kan også bidra til økt energieffektivitet. SKF har kompetanse om vedlikeholdssmøring og bistår med å finne gode løsninger for å øke maskinparkens oppetid og for å øke produktiviteten.

SKFs løsninger for vedlikeholdssmøring omfatter smørefett til allment bruk, speialsmørefett, et-punkts smørsystemer og store anlegg for smøring av hele fabrikker. Ved å velge SKF nyter du godt av vår kompetanse innen lagringer, tetninger, tilstandskontroll og vår kunnskap on tribologi – (læren om friksjon, slitasje og smøring). 

SKF tilbyr teknisk rådgivning og online tjenester – som hjelper til med å velge rett smørefett, rett fettmengde, smørefrekvens, planlegging av smørerunder og overvåkning. Lenken nedenfor gir tilgang til mer informasjon – tilgjengelig på engelsk eller svensk.

For ytterligere informasjon, se; https://nordic.promo.skf.com/acton/fs/blocks/showLandingPage/a/14804/p/p-0156/t/page/fm/0 

Ulstein brenselcell crop

Ulstein og EDGE Navigation vurderer hydrogenbrenselsceller for containerskipskonsept

Hydrogen er i ferd med å vekse fram som framtidig energiberar

Nyleg annonserte EDGE Navigation og Ulstein samarbeid om konseptdesign for eit X-BOW-containerskip der selskapa ville legge til rette for grøne kraftløysingar for fossilfrie operasjonar. No er partnarane i gong med å vurdere bruken av modulære hydrogenbrenselsceller for å oppnå fossilfri framdrift, og samarbeider med ABB for å utvikle løysinga basert på brenselsceller frå Ballard Power Systems.

Les mer
Kuka 5 G crop

Nokia skal distribuere 5G SA privat trådløst nettverk for KUKA

Har etablert en langsiktig utviklingsplan

Ledende tysk produsent av industriroboter henvender seg til Nokia for 5G privat trådløs. KUKA stoler på 5G-tilkobling i utviklingen av intelligent automatisering

Les mer
518613574

SAP og Equinor, Norges største energioperatør, inngår nytt innovasjonssamarbeid

Vi vil etablere neste generasjon av fremtidssikker løsning for ekstern logistikk

Sammen har SAP og Equinor utviklet en ny løsning for logistikkadministrasjon. Den nye løsningen, Beyond Remote Logistic Management (BRLM), vil gi et sammenhengende løp fra leverandør, via forsyningsbase, offshore og tilbake. Med betydelige forbedringer og modernisering i prossesser legger det grunnlag for mere effektive, kooperative og transparente arbeidsprosesser.

Les mer
KUKA PalletTech crop

KUKAs nye programvare for palletering innebærer et paradigmeskifte

Enkelheten er noe som gjør en stor forskjell ute hos sluttkundene

Den nye programvaren KUKA.PalletTech er sluttkundens beste venn. Den gjør det enkelt å definere hvor palleteringer skal skje, selv uten kunnskap om robotprogrammering. – Programvaren er fullt og helt brukertilpasset, på samme måte som PC-ene våre og andre vanlige applikasjoner vi bruker i hverdagen, sier Micael Amandusson, channel manager i KUKA. 

Les mer