Nesscco Marius (002) crop

Nessco ønsker velkommen en ny produktsjef

Nessco, en ledende leverandør av trykkluftløsninger i Norge, har ansatt ny produktsjef for kompressor og etterbehandling. Marius E. Aasheim har en mastergrad i ingeniørvitenskap fra NTNU

I sin rolle som produktsjef for kompressor og etterbehandling, vil Aasheim ha en sentral rolle i utviklingen og leveransen av tekniske løsninger til våre kunder. Ved å opprettholde tett dialog med våre leverandører og holde organisasjonen oppdatert på oppdateringer, priser, teknisk informasjon og systemendringer i markedet, vil produktsjefen spille en avgjørende rolle i å møte kundenes behov.

"En produktsjef står sentralt i de aller fleste ledd i en organisasjon, så jeg kommer til å samarbeide med alt fra markedsføring, teknisk, ordre/logistikk, økonomi og salg," sier den nyansatte produktsjefen. "I tillegg vil jeg bidra direkte til salgsfremmende arbeid, som inkluderer deltakelse på messer og kundearrangementer hvor Nessco er representert."

Aasheim gir uttrykk for sin entusiasme for rollen; "Jeg synes det er kjempespennende å ha fått muligheten til å få lære mer om og få jobbe med kompressorer og trykkluftsbehandling. Mange tenker kanskje ikke over det, men kompressor og trykkluft brukes 'overalt' rundt oss og er en svært sentral del av industri innen blant annet mat, fiskeoppdrett og industri/produksjon. I en rolle som produktsjef bygger man kontakter både internt og eksternt og jobber med folk i alle mulige bransjer for å løse deres utfordringer. Sammen med mine kollegaer og våre leverandører vil jeg jobbe for å utvikle og levere de beste tekniske løsningene til våre kunder"

Med en solid teknisk bakgrunn og en nysgjerrig holdning er Marius sikret et godt utgangspunkt for å lykkes som produktsjef. Han har en mastergrad i ingeniørvitenskap fra NTNU, uttrykker også sin interesse for tall, økonomi og strategi, og ser frem til å utvikle planer for å sikre kontinuerlig vekst.

"Nessco er en av Norges største leverandører av trykkluft, og jeg ser frem til å jobbe kommersielt og strategisk for videre vekst de kommende årene," sier produktsjefen. "Jeg kommer til å jobbe med å utvikle Nessco innen potensielle muligheter og øke kundeporteføljen gjennom salgrettede tiltak. Som produktsjef føler jeg et stort eierskap til segmentet jeg er ansvarlig for og vil jobbe for å oppnå en bærekraftig utvikling. Samtidig synes jeg det er utrolig gøy at det finnes så mye kompetanse rundt meg og at man egentlig aldri blir ferdig utlært så det er mer enn nok å ta tak i."

Nessco ønsker den nyansatte produktsjefen hjertelig velkommen og ser frem til å samarbeide for å levere førsteklasses trykkluftløsninger til kundene våre.

Om Nessco: 

Nessco er en ledende landsdekkende leverandør av trykkluftløsninger i Norge. Selskapet tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester innen kompressorer, vakuum, blåsemaskiner, oksygen og tilhørende service og betjener kunder innen industri, produksjon og andre sektorer. Nessco er kjent for sitt fokus på kvalitet, pålitelighet og innovasjon i trykkluftteknologi. For mer informasjon, besøk www.nessco.no.

catchlight_nve

Fortsatt positiv kraftbalanse mot 2028

Kraftbalansen i Norge blir svakere de nærmeste årene, men vi forventer fortsatt et kraftoverskudd i 2028. Det viser NVEs nye analyse av den kortsiktige kraftbalansen. – Vi regner med at kraftforbruket vil øke en del, men vi forventer ikke et kraftunderskudd de nærmeste årene, sier vassdrags- og energidirektør Kjetil Lund.

Parker plus e crop

Parker kunngjør lanseringen av miljøvennlige Hyperchill Plus-E-prosessvannkjølere

Parker Hannifin lanserer Hyperchill Plus-E, en ny, miljøvennlig industriell prosesskjøler som brukes i HVAC og kjøling, industrielt produksjonsutstyr, biovitenskap, olje og gass, i tillegg til bruksområder for kraftgenerering og fornybar energi.

Rockwell ESK rendering crop

ROCKWOOL bygger ny steinullfabrikk i Sverige

Steinullprodusenten ROCKWOOL skal bygge en ny fabrikk på Eskilstuna i Sverige for å møte byggebransjens økte etterspørsel av isolering med lavt klimaavtrykk. Den toppmoderne, nye fabrikken skal skape 120 arbeidsplasser og skal drives av egenutviklet og storskala, grønn smelteteknikk.

GoliatVIND_3 crop

GoliatVIND - gode samarbeidsrelasjoner bidro til rekordrask levering av havbunnsundersøkelse

Takket være gode relasjoner med Akvaplan-niva og andre underleverandører så fikk GoliatVIND mobilisert til gjennomføring av havbunnundersøkelse på rekordtid. Som et avgjørende steg mot å sikre godkjenning av konsekvensutredningen for demonstrasjonsprosjektet for flytende havvind utenfor Hammerfest, fullførte GoliatVIND en havbunnsundersøkelse i rekordfart. Dette ble muliggjort på grunn av det gode samarbeidet innen norsk leverandørindustri.