NORD-baggage-transport crop

NORD DRIVESYSTEMS på interflyplass Europa Effektiv drivteknologi for bagasjehåndtering

Enten du sjekker inn, sorterer, høyhastighetstransport eller gjenvinning av bagasje – NORD DRIVESYSTEMS tilbyr passende kjøreløsninger for alle bagasjehåndteringsapplikasjoner. Av og til transporteres bagasjegjenstander av varierende vekt over lange avstander og med ujevne mellomrom.

Dette er den store utfordringen for bagasjehåndtering på flyplasser. Her tilbyr NORD DRIVESYSTEMS ulike høyeffektive drivløsninger.

Enestående energieffektivitet
NORDs IE5+ synkronmotor overbeviser med en energieffektivitet på opptil 93 prosent og overgår dermed til og med den høyeste standardiserte effektivitetsklassen IE5. Drivspesialisten tilbyr den ikke bare som en frittstående motor, men også i integrerte drivsystemer som reduserer antall grensesnitt og dermed øker systemeffektiviteten ytterligere. I den patenterte DuoDrive- girmotoren er IE5+-motoren integrert i et skrueformet gir og gir ikke bare enestående effektivitet, men også en kompakt installasjonsplass. I motsetning til dette har LogiDrive drivsystem en desentralisert frekvensomformer som effektivt kontrollerer drivverket og er plassert direkte på girmotoren, noe som muliggjør enkel installasjon.

Spesielt viktig for industrien: IE5+-motordesignet og frekvensomformerdriften gjør at samme motorvariant kan brukes universelt over hele verden - uavhengig av lokal nettspenning eller de respektive energieffektivitetsforskriftene.

Redusere varianter, minimere kostnader
NORD drivteknologi oppnår en meget høy og relativt konstant virkningsgrad over et bredt turtalls- og dreiemomentområde, og gir også optimal energiforbruksytelse i dellast og turtallsområder. Dette muliggjør bruk over et bredt belastningsområde og dermed reduksjon av antall drivvarianter i et komplett system. Administrative kostnader minimeres og produksjon, logistikk, lagring og serviceprosesser strømlinjeformes. Dette resulterer i en betydelig reduksjon av brukerens Total Cost of Ownership (TCO).

En energieffektiv drift er spesielt viktig for store transportørsystemer med mange drivenheter. Med NORD ECO-tjenesten støtter NORD sine kunder i å finne den mest energieffektive drivløsningen. NORD-spesialister måler systemets lastprofil og avgjør om drivverket er optimalt utformet. Skulle dette ikke være tilfelle, anbefaler de en mer effektiv stasjonskonfigurasjon.

 

NORD-NORDAC-ON-PURE crop

Den nye NORDAC ON PURE Ideell for mat- og drikkeindustrien

Ideell for mat og drikke

 De desentraliserte NORDAC ON frekvensomformerne fra NORD DRIVESYSTEMS er spesialdesignet for kravene til horisontal transportørteknologi. NORDAC ON PURE i vaske-down-design har nsd tupH overflatebehandling og er det riktige valget for bruk i mat- og drikkevareindustrien, spesielt når det gjelder høye hygienekrav.

Nesscco Marius (002) crop

Nessco ønsker velkommen en ny produktsjef

Nessco, en ledende leverandør av trykkluftløsninger i Norge, har ansatt ny produktsjef for kompressor og etterbehandling. Marius E. Aasheim har en mastergrad i ingeniørvitenskap fra NTNU

Xylem crop

Hva skal du pumpe

Få fagfolk og bedrifter har spesialisert seg på pumpeteknologi og valg av pumpeløsninger. I prosessindustri, og vann og avløpsbransjen er det i stor utstrekning faste installasjoner. Men ofte er det behov for en pumpeløsning kun i relativt kort tidsperiode. For ikke-permanente installasjoner kan driftsforholdene bli svært forskjellige. 

Marthe Thu

Zooca og Skretting går sammen om å utvikle en banebrytende fôr-løsning i startfôr-segmentet

Zooca® (Calanus AS), en pioner innenfor produksjon av bærekraftige marine ingredienser, og Skretting, en global innovasjonsdrevet leverandør av fôr til akvakulturnæringen, kunngjør et spennende partnerskap rettet mot utviklingen av et nyskapende og bærekraftig start-fôr. Målet er å dra nytte av Zoocas ekspertise innen høsting og prosessering av Calanus finmarchicus, bedre kjent som raudåte, en liten marin hoppekreps rik på essensielle næringsstoffer.