Cyber Thomas Hagelid crop

Infinigate i nytt samarbeid med TXOne

Skal styrke OT-sikkerheten i industrien

OT-Cybersikkerhetsselskapet TXOne kunngjør i dag at de har inngått en ny samarbeidsavtale med IT-sikkerhetsdistributøren Infinigate. Samarbeidet er en del av begge parters arbeid med å styrke OT-sikkerheten for bedrifter innen industri, produksjon og kritisk infrastruktur. 

Dagens trusselsituasjon endrer seg kontinuerlig, og cybertruslene mot driftsmiljøer (OT) øker eksponentielt i takt med at fysiske maskiner, ofte avgjørende for virksomheten, kobles til internett som en del av sektorens raske digitalisering. Cyberangrep mot disse miljøene kan få alvorlige konsekvenser. I tillegg til potensielt store økonomiske tap, kan også samfunnet påvirkes som helhet, da mange av disse selskapene har en viktig rolle i forsyningen av elektrisitet, vann, avløp og annen kritisk infrastruktur.  

– Vi takker for tilliten og ser frem til å være en partner for TXOne. TXOne tilbyr tekniske løsninger som markedet trenger akkurat nå, når angrep mot kritisk infrastruktur øker dramatisk og cybertrusselen stadig vokser. Her kan TXOne og Infinigate komme inn og levere løsninger som er tilpasset dagens OT-miljøer, sier Thomas Hagelid, visepresident for Nordics & Benelux i Infinigate.

TXOne tilbyr dedikerte løsninger for OT-miljøer, og deres teknologi og innovasjon innen dette området gjør dem til en viktig aktør innen cybersikkerhet i industrien. Infinigate på sin side er den eneste distributøren som er spesialisert utelukkende på cybersikkerhet, noe som var en betydelig faktor for at TXOne valgte dem som sin nye partner. For Infinigate var det en naturlig utvikling av sitt produkt- og tjenestetilbud å inngå samarbeid med TXOne, spesielt etter å ha observert et økende behov for OT-sikkerhet innen cybersikkerhetsområdet. 

– TXOne befinner seg for øyeblikket i en sterk vekstfase, spesielt i Nord-Europa og Norden, og dette samarbeidet gir oss økte muligheter til å raskt anpasse oss markedet. Det er svært verdifullt for oss at Infinigate er spesialisert på cybersikkerhet, og har både kunnskap og etablerte forhandlerkanaler som kan hjelpe oss videre på vår vekstreise, sier Fredrik Sandberg, kanaldirektør i TXOne. 

Dagens industribedrifter gjennomgår en rask digitaliseringsreise, og mange fokuserer på å kunne ta riktige, datadrevne beslutninger. For å få tilgang til denne dataen, må de ofte åpne de komplekse OT-miljøene mot internett. Dette må gjøres på en sikker måte for å unngå å samtidig åpne virksomheten for cybertrusler. Tradisjonelle IT-sikkerhetsløsninger er ikke tilstrekkelige her, da maskinene i OT-miljøet stiller andre krav til sikkerhetsarbeidet. Takket være samarbeidet mellom TXOne og Infinigate kan nå alle bedrifter som trenger OT-sikkerhet få hjelp fra erfarne eksperter og løsninger utformet for fremtidens industri. 

Samarbeidet starter nå og omfatter for øyeblikket de nordiske landene Sverige, Norge, Danmark, Finland og Island, samt Baltikum og Nederland.      

NORD-baggage-transport crop

NORD DRIVESYSTEMS på interflyplass Europa Effektiv drivteknologi for bagasjehåndtering

Enten du sjekker inn, sorterer, høyhastighetstransport eller gjenvinning av bagasje – NORD DRIVESYSTEMS tilbyr passende kjøreløsninger for alle bagasjehåndteringsapplikasjoner. Av og til transporteres bagasjegjenstander av varierende vekt over lange avstander og med ujevne mellomrom.

Ragasco - Effektivare lagerstyrning och mindre svinn crop

Effektiv lagerstyring og redusert svinn med HxGN EAM

Hexagon Ragasco, verdensledende produsent av kompositt gassbeholdere, har oppnådd stor suksess gjennom effektiv og automatisert produksjon med minimal nedetid. Prevas har bistått med implementering av lagerstyring i HxGN EAM. 

UR Kameleon[1]

Stor interesse for den nye roboten fra Universal Robots

Det er ikke hver dag det lanseres helt nye roboter i Norge, men 24. august var det folksomt i det splitter nye Kameleonhuset på Åros i Asker kommune. Da inviterte Kameleon Robotics til Norgeslansering av den helt nye samarbeidende roboten UR20 fra Universal Robots.

Klippenberg crop

Livskraftig 125 åring

Siemens AS feiret sitt 125 års jubileum for virksomhet i Norge. Moderselskapet feirer 175 år. Jubileet ble markert i forrige uke. Digitalisering og klimautfordringene stod i sentrum for et program med spennende foredragsholdere og engasjerende paneldebatter.