Smart 3 crop

Utstillingen har nå nådd målet med en veskt på 30 %

Smart Industri er fylt opp

Messe arrangøren, Maskingrossisternes Forening, opplyser at påmeldingen til årets messe er bedre enn forventet. Det ble planlagt med en vekst på 30 prosent fra forrige arrangement om var i 2019. I skrivende stund er økningen på 40 prosent. Prosjektleder Bente Austad opplyser at det kun er få ledige plasser igjen.

Status for arrangementet to uker får åpning er:

  • Utstillingen har nå nådd målet med en veskt på 30 % fra forrige messe i 2018, vi er faktisk nesten oppe i 40 %
  • Det er per skrivende stund drøye 110 utstillere og det er kun noen ledige plasser
  • Bredde av utstillere som vil vise fremtidens løsninger er god, se https://smart-industri.no/utstilleroversikt/
  • Konferanseprogrammet er klart og vi har et imponerende panel av foredragsholdere som kommer fra bedrifter som vil dele sin kunnskap og sine erfaringer om hvordan de har styrket sin konkurransekraft og bunnlinje gjennom automasjon, digitalisering og bærekraft  https://smart-industri.no/bli-med/konferanseprogram/ her er det noe for alle bedriftsstørrelser og modenhet. Det er gratis adgang til konferansene, men det er begrenset antall plasser så det lønner seg å forhåndsbestille plass – det er første mann til mølla konseptet som gjelder
  • Bransjefesten går av staben 24.03, Norgesalen på Thon Arena, kl. 18:30 – vi har en spennende og engasjerende aften planlagt med mini konsert ; https://smart-industri.no/hva-skjer/bransjefesten-meet-eat/
  • Forhånds registrering av adgangskort tikker inn
  • Det rår stor entusiasme blant utstillerne
  • Vi har lagt opp til et åpent og interaktivt messekart – veldig mange åpne stander, og mange store stander.
NORD-DuoDrive-3kW crop

NORD DuoDrive nå med effekter på opptil 3 kW Patentert girmotor

Kan utstyres med alle vanlige hulakseldimensjoner og flensversjoner

Den patenterte DuoDrive fra NORD DRIVESYSTEMS er et revolusjonerende integrert gir/motorkonsept i et hygienisk vaske-down design som nå dekker effektområder på opptil 3 kW. Den sømløse integreringen av gir og motor i et drivsystem er et kvantesprang og setter nye standarder med hensyn til brukervennlighet og effektivitet.til det globale skipsmarkedet.

Les mer
Goodtech Wacker crop

Goodtech oppgraderer vern- og kontrollanlegget til Wacker

Ansvaret for engineering, prosjektering, innkjøp og montasje

I forbindelse med Wacker Chemicals Norway AS sine planer om å automatisere og overvåke verkets 132kV, 22kV og 6,6kV høyspentanlegg, har Goodtech inngått kontrakt på leveranse av kontrollsystem og nye vern. Kontrakten er i størrelsesorden 8 MNOK, og representerer et spennende prosjekt innen Goodtechs strategisk satsningsområde.

Les mer
Equinor co2 transport crop

Equinor skal bygge rørledning for transport av fanget CO2 fra Europa til lagring i Nordsjøen

Vi har muligheten til å oppnå avkarbonisering i stor skala

Sammen med partneren Fluxys vil Equinor utvikle et prosjekt for transport av lagret CO2 fra industri i Nordvest-Europa, og føre det fra Belgia og ut i Nordsjøen til sikre lagringssteder, skriver Equinor i en pressemelding onsdag morgen.

Les mer
NIVA Pål Molander crop

Pål Molander er ny administrerende direktør i NIVA

Kunnskapen i NIVA er av stor betydning for å lykkes med den grønne skiftet

Pål Molander (52) er ansatt som ny administrerende direktør ved Norsk institutt for vannforskning (NIVA). Han kommer fra tilsvarende stilling i Statens arbeidsmiljøinstitutt (STAMI). NIVAs styre hadde mange gode kandidater å velge mellom, men det var flere forhold som bidro til at Pål Molander pekte seg ut.

Les mer