Wictus Cxelerate crop

Xcelerate er ment for lasting av arbeidsstykker i én maskin om gangen

Utvidet ubemannet produksjon med Xcelerate

Praktisk erfaring viser at Xcelerate, som forhandles av Wictus AS, betaler seg selv innen ett til et og et halvt år. Innen den tid vil arbeidsmetoden være godt etablert i produksjonsmiljøet – og ja, flere Xcelerate-enheter blir ofte tatt i bruk for å styrke teamet enda mer.

Xcelerate, automasjonsløsningen for din CNC-maskin.

  • Kompakt og mobil
  • Lett å betjene
  • Avkastning på investeringen innen 1 til 1,5 år

Fordelene med Xcelerate

Xcelerate er ment for lasting av arbeidsstykker i én maskin om gangen – enten det er en ny eller gammel fresemaskin, en dreiebenk, en målemaskin, en slipemaskin eller en annen type maskin. Xcelerate kan sikre at produksjonsbatchen blir fullført automatisk. Når Xcelerate ikke er i bruk, er CNC-maskinen tilgjengelig for bruk i vanlig produksjon. Med Xcelerate vil produktiviteten øke, og produksjonen blir mer fleksibel og oftere ubemannet. Dette gjør at du kan konsentrere deg om mer utfordrende arbeid i arbeidstiden.

Xcelerate X10

Last: 10 kg

Bredde: 1.41 m

Høyde: 2.45 m

Maximum product dimensions: 135 x 135 mm

Xcelerate X20

Last: 20 kg

Bredde: 1.68 m

Høyde: 2.52 m

Maximum product dimensions: 160 x 160 mm

I tillegg til å hjelpe deg å produsere raskere, gjør Xcelerate det med høy driftssikkerhet og presisjon. Dermed kan du trygt ta imot flere bestillinger. Xcelerate er dessuten svært fleksibel. Du kan enkelt konfigurere dine egne Griper-fingre og innlegg. Enkel bruk er en annen stor fordel, som betyr at Xcelerate blir lønnsom i løpet av en uke. Denne lønnsomheten fortsetter bare å vokse etter hvert som de ansatte blir bedre kjent med Xcelerate. Praktisk erfaring viser at Xcelerate betaler seg selv innen ett til et og et halvt år. Innen den tid vil arbeidsmetoden være godt etablert i produksjonsmiljøet – og ja, flere Xcelerate-enheter blir ofte tatt i bruk for å styrke teamet enda mer.

 

AGILOX _OCF crop

Nytt "Intelligent styrt kjøretøy" (IGV): Autonom balansert gaffeltruck styres av svermintelligens

Kan plukke opp paller, sprinkelkasser og lastbeholdere med vekt opp til 1500 kg

Etter “ONE” kommer “OCF”: AGILOX utvider sitt sortiment med intelligent styrte kjøretøy ved å introdusere en ny, autonom balansert gaffeltruck som kan kjøre i alle retninger og fungere med svermintelligens. Slik har AGILOX gått inn på et nytt bruksområde: klassisk intralogistikk i inngående/utgående lagertransport og lagring.

Les mer
Orevas SAR crop

Avfallshåndteringsselskapet SAR Gruppen implementerer Infor EAM med Prevas

Infor EAM inngår som løsning for vedlikeholdsstyring

SAR Gruppen, som håndterer farlig avfall, er i startfasen med implementering av Infor CloudSuite på sine anlegg fra Stavanger i sør til Hammerfest i nord. Infor CloudSuite, med Infor EAM som en viktig bestanddel, er en portefølje av løsninger fra Infor utviklet for skyen som gjør samhandling i organisasjoner enklere.

Les mer
OneRobot eys crop

OnRobot utvider produktegenskaper og gir kunder mulighet til å bruke verktøy med stadig utvidede applikasjoner

Tradisjonelle industriroboter med bare ett formål taper terreng

OnRobot viser sitt engasjement for kontinuerlig og rask produktforbedring med lanseringen av en programvareoppdatering for det populære ‘Eyes’-synssystemet. Oppdateringen er en del av en bred programfokusert strategi for å gi OnRobots kunder løpende forbedringer i produktporteføljen.

Les mer
TESS fjerner vann crop

Fjerner vann og forurensning fra hydraulikkolje

Kan inneholde opp mot 75 prosent vannmetning

TESS tilbyr en bredt sortiment av servicetilbud, som periodisk vedlikehold, sertifisering, reparasjon, validering og sikkerhetstesting. Det siste tilskuddet i serviceporteføljen er fjerning av vann og smuss i hydraulikkolje. TESS benytter en oljeslynge som sentrifugerer ut vann og forurensning fra hydraulikkoljen.

Les mer