Sten-Roger Karlsen  CEO Ørn Software crop

Har løsninger for effektiv forvaltning, drift og vedlikehold i et bredt spekter

View Software blir til Ørn og vil bli størst i Norden

Programvareselskapet View Software har doblet seg i størrelse på ett år og vokst til over 1000 bedriftskunder. Nå skifter selskapet navn til Ørn Software og har ambisjoner om å bli ledende i Norden

Har vokst til over 1000 bedriftskunder. – Veksten har vært eventyrlig. Vi er allerede størst i Norge. Nå har vi kontorer i fire land og sikter videre mot å bli markedsleder i Norden. Vi er stolte over vår norske opprinnelse og mener Ørn er et perfekt navn for et ambisiøst internasjonalt selskap. De nordiske bokstavene legges merke til der ute, sier administrerende direktør, Sten-Roger Karlsen.

Ørn Software er landets ledende programvareselskap og har løsninger for effektiv forvaltning, drift og vedlikehold i et bredt spekter av næringer, som eiendom, industri og havbruk. Selskapet har hatt en formidabel vekst de siste årene og har kjente navn som Skistar, Bane Nor og

norske sykehus på kundelista. I tillegg har Ørn over 50 norske lakseselskaper som brukere av sine verktøy.

– Vi har en offensiv oppkjøpsstrategi og har ervervet fire selskaper det siste året. I tillegg har vi sterk organisk vekst på toppen. Ørn er nå en komplett one-stop-shop for kunden. Timingen for å levere digitale verktøy som gir høyere effektivitet og lavere miljøfotavtrykk, er svært god. Det er en kraftig vekst i etterspørselen etter slike løsninger. Samtidig som myndighetenes krav til rapportering også øker, forteller Karlsen.

Selskapet hadde egentlig ingen planer om å skifte navn, men etter å ha gjennomført en kreativ prosess for å samle alle nye selskaper og ansatte under felles visjon og verdier, falt valget på Ørn.

– Vi gir kunden komplett overblikk. Vårt nye slagord er The Big Picture. Ørnen er luftens konge og ser åtte ganger bedre enn oss mennesker. Og våre systemer gir kundene tilsvarende overblikk over maskinpark, eiendom og laksemerdene, forteller Karlsen.

Selskapet har vokst til 90 ansatte, og har hovedkontor i Trondheim.

Selskapets abonnementsinntekter (ARR) har vokst med 400 % de siste tre årene. Investeringsselskapet Viking Venture er største eier med en eierandel på 61 %.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

OO oppkjøp Jan-Erik Storsve og Øyvind Nistad crop

Otto Olsen AS utvider produktporteføljen med oppkjøp av TR Fastenings Norge AS

Otto Olsen AS kunngjør fullført oppkjøp av TR Fastenings Norge AS, en betydelig utvidelse av sin allerede omfattende produktportefølje. Som en anerkjent norskeid virksomhet med solid erfaring og høy teknisk ekspertise, leverer Otto Olsen AS allerede et bredt spekter av produkter til ulike industrier.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.